Der findes luksus så overdrevet, at det næsten ikke er til at fatte. Bentleys nye Mulsanne First Edition er beviset herpå. 'Ekstraordinær luksus' på 4 hjul kalder Bentley selv bilen, der i denne uge bliver præsenteret på Beijing Auto Show. 

De første frigivende billeder af bilen viser det tydeligt: Den flyinspirerede kabine er indrettet efter alle luksuskunstens regler. Sæderne er udført i håndsyet læder og minder mest af alt om flysæder på businessclass. Dertil er der i forhold til tidligere Mulsanne-modeller tilføjet ekstra benplads. 

Interiøret er selvfølgelig også i særklasse. Til First Edition-eksemplaret, der præsenteres på messen i Kina, har Bentley indkøbt et 350-år gammelt engelsk valnøddetræ, der er blevet brugt til at lave bilens paneler og instrumentbræt.

Træet er indkøbt på en auktion af Bentley for et "ikke-offentliggjort beløb". Det skal dog nævnes, at det kun er denne omtalte First Edition-bil samt et yderst begrænset antal andre eksemplarer, der vil få glæde af valnøddetræet, mens resten af First Edition-serien er udformet i askefinér.

Der er også mulighed for at smukkesere sig undervejs på køreturen. Et udfoldeligt bord med håndlavede spejle i sterlingsølv designet af det hæderkronede britiske luksus-mærke Asprey of London, er indbygget i ryggen af forsæderne, der også har integreret fladskærme. Der er også blevet plads til at hylde Bentleys britiske ophav med et Union Jack-broderi i sæderne.

Og skulle man blive tørstig på turen, har Bentley - selvfølgelig - også sørget for, at der er mulighed for kold champagne med den indbyggede champagne-køler. 

Produktionen af Mulsanne First Edition er begrænset til 50 eksemplarer, der kommer i forskellige farvevarianter. Prisen kender vi ikke, men det er næppe helt tilfældigt, at det er i Kina, at Bentley har valgt at præsentere dette luksuseksemplar af en bil til et købestærkt publikum.