1980-1990:

1975 Chrysler Valiant Ranger stationcar, hvid

På sabbatår i Australien.

"Det var sådan en rigtig rejsebil, som alene tjente det formål at fragte os rundt på vores rejse i Australien. Vi købte den af nogle amerikanere, som havde påkørt en ko i den. Derfor havde den en stor bule i fronten, men den var billig, og den kørte godt.

Problemet var, at den skulle til syn, og ud over bulen var der en knækket vange, og så kunne fordøren ikke åbnes. Jeg forsøgte at blive siddende i bilen og lade som ingenting, men synsmanden ville absolut have mig ud, og så måtte vi sige det, som det var. Det endte med, at han gav os 14 dage til at få det lavet uden at forlange at se bilen igen. Vi fik det ikke lavet, og den klarede fint resten af rejsen."1992-1994:

1980 Citroën 2 CV, cyklamen

Komiker, vært på P3, skuespiller og medvirkende i diverse satireprogrammer på DR.

"Faktisk lejede jeg bare bilen af en ven. Som på så mange andre 2 CV’er, jeg har hørt om, sad forsædet ikke helt fast, hvilket betød, at man røg op i rattet, hvis man bremsede for hårdt. Desuden havde jeg en idé om, at den var sænket foran, fordi den ligesom knælede. Det så sejt ud, men da min mekaniker så det, blev han helt bleg og sagde, at jeg aldrig måtte køre i den igen."

1995-2004:

1995 Peugeot 306, metalrød

Komiker, medvirkende i diverse satireprogrammet, skuespiller og manuskriptforfatter på teaterstykket ’Gynt.’

"Så havde jeg en bilpause, indtil jeg i 1995 købte min første nye bil. En Peugeot 306 Style. Det var en god bil at køre på job i, fordi den havde en cd-boks med seks plader i. Når man så var tre komikere, satte man hver især penge på én cd og satte afspilleren på random. Den, der fik sin plade spillet først, havde vundet, og det tjente jeg mange penge på dengang."

2004-2008:

2003 Peugeot 406 coupé 2,2, sølv

Komiker, skuespiller, manuskriptforfatter og medvirkende i diverse satireprogrammer.

"Jeg kan godt lide biler, men jeg skifter dem ikke så tit – det er måske jyden i mig. Eller også er det bare, fordi jeg venter på at få råd til den næste. Mens jeg havde 306’eren, lavede Peugeot den her coupé, og så vidste jeg bare, at den måtte jeg have, når den blev lidt billigere. Det blev den i 2004, men jeg endte alligevel med at købe en rimelig ny og dyr en. I mine øjne er det simpelthen en af de smukkeste biler, og da Peugeot fyldte 200 år, var den på listen med udvalgte modeller. Det var jeg da lidt glad for at se ..."

Carsten Bang

Født i 1965. Debuterede som stand-up-komiker i 1991 og har siden medvirket i et væld af film og satireprogrammer – blandt andet Vindhætterne, Gintberg Show Off og Den Blinde Vinkel. Har desuden skrevet to teaterstykker. Er aktuel med bk.a. ’Evolution’ på BaggårdTeatret i Svendborg.