Den 5. marts starter motorshowet i Geneva, hvor adskillige bilproducenter viser deres nyeste skud på stammen. Audi har allerede offentliggjort billeder af deres nye R8, og nu vil Bentley også lege med.

Bentley har tidligere bevist, at de er kontinenternes konge, og nu går jagten ind på at erobre markedet for topersoners sportsvogne.

Det gør de med EXP 10 Speed 6, der byder på gennemførte detaljer hele vejen rundt. Der er tale om en konceptbil; En tosæders coupé, som adskiller sig fra Bentleys tidligere coupéer, der alle har budt på bagsæder.





"EXP 10 Speed 6’s ydre design udtrykker muskuløse og atletiske overflader inspireret af flyvemaskiners aerodynamiske former” skriver Bentley i en pressemeddelelse.





Lige nu må drømmene om Bentley EXP 10 Speed 6 forblive netop det. Bilen er nemlig langt fra at komme i produktion, og bilen er fortsat kun på idé-stadiet.

”EXP 10 Speed 6 er en vision for Bentleys fremtid – et kraftfuldt, overdådigt og individuelt koncept. Denne bil har potentiale til at blive den nye luksuriøse tosæders sportsvogn” skriver Bentley.





Sandsynligheden for at vi får lov til at se Speed 6’eren i produktion er altså eksisterende, men selv hvis det skulle ske, kan den blive svær at få ejerskab over. Prisen bliver formentlig ikke under 3,5 mio. danske kroner, vurderer engelske Top Gear på deres hjemmeside.

Prisen kan dog ikke forhindre os i at drømme, så Bentley EXP 10 Speed 6 kommer gerne på vores ønskeliste.

LÆS OGSÅ: Badboy-bilen over dem alle

LÆS OGSÅ: 10 gadgets til jægeren

LÆS OGSÅ: Nyt legetøj til rige action-mænd