"V-Power!

Måske et lidt bombastisk navn, når der bare er tale om benzin eller hvad? Mener, benzin er vel blot... benzin... er det ik'?

Nej.

Så kort kan det faktisk siges. Benzin er for bilen, hvad kost er for kroppen, og du kører heller ikke junkfood ned om formiddagen, hvis planen er et halvmaraton om eftermiddagen.

Shell V-Power – navnet – lyder muligvis bombastisk, men benzinen kan leve op til navnet. Benzinen er udviklet i samarbejde med Scuderia Ferrari, og den er 99 % identisk med den, der bruges af Ferraris F1-team. Faktisk kan du i praksis godt fylde den V-Power, du finder på tankstationen, på en Scuderia Ferrari Formel 1-racer, og så sende Kimi Räikkönen af sted med over 300 km/t.

Men hvordan er det egentlig, at Shell V-Power kan optimere din bils ydeevne, så du får mest muligt ud af den?

Forklaringen kan du få i videoen her.


Holder din bil i form

Din bils motor starter livet fri for belægninger, slid og rust. Men over tid oplever den udfordringer, som kan påvirke dens ydeevne.

Når der opbygges belægninger på indsugningsventiler og dyser, kan det gå ud over forbrændingen. Det kan resultere i, at din motor ikke yder optimalt.

Shell V-Power indeholder rensende og beskyttende ingredienser, der holder din bils motor ren og fri for belægninger, der ellers ville reducere ydeevnen.

Benzinen virker øjeblikkeligt i motoren, og er skabt til at virke under de ekstreme forhold i brændstofsystemet og forbrændingskammeret.

Benzinen danner også et beskyttende lag på metaloverflader, der beskytter brændstofsystemet mod slidtage og rust. Kort sagt giver Shell V-Power din bils motor den rengøring, den har brug for, så den kan yde optimalt. Den slags, der vinder løb på F1-banen og giver køreglade på de danske veje.

* Effekten kan variere afhængig af biltype, kørselsforhold og kørestil. Shell V-Power findes I Danmark kun til benzinbiler.