Den perfekte (date) dag behøver ikke nødvendigvis betyde brunch på byens bedste restaurant, champagne på toppen af D'Angleterre inden I hopper på privatjet til middag i Paris.

Meget mindre kan gøre det. Især til sommer. Her kan byens kreative rum være den perfekte scene for en perfekt dag.

Få inspiration til en perfekt sommer(date)dag her:

Kl. 9.15: Superkilen

Den offentlige park på Ydre Nørrebro er designet af Superflex i samarbejde med Bjarke Ingels Group og det tyske landskabsarkitektfirma Topotek1.



Kl. 10.57: Papirøen
Øen på Holmen er hjemsted for de grå industrihaller med de røde porte, der i mange årtier var lager for det papir, der blev kørt videre til landets avistrykkerier. I dag byder adressen bl.a. på kunst og street food.



Kl. 12.33: Halvandet
Den udendørs strandklub byder på bar, sommerkøkken, egen marina, aktivitetscenter, musik, masser af ligge- og sidde-områder og ikke mindst en fabelagtig udsigt over byens tage og tårne.



Kl. 14.44:Nordre Toldbod
Området mellem Kastellet og Frederiksstaden, der bl.a. huser den tidligere Toldbodbygning på Toldbod 7, hvor det danske kongehus via chaluppen stiger om bord på Kongeskibet Dannebrog.




Kl. 16.30: Kastellet
Kastellet er et citadel i København og et af de bedst bevarede fæstningsanlæg i Nordeuropa. Det blev bygget som en del af Københavns volde af Christian IV fra 1624.



Kl. 18.01: Kalvebod Brygge
Kalvebod Brygge er en vej langs Københavns Sydhavn, der har udsigt til Københavns Havn og Islands Brygge på den modsatte side.



Vind en weekend for 2 i Berlin med DS 3
Berlin er en af Europas mest spændende metropoler at gå på opdagelse i, hvad enten I vil shoppe, opleve kultur eller nyde byens hangouts i DS 3.

Det vinder du
Du får stillet en DS 3 til rådighed, som du kan køre i til Berlin og tilbage igen. Et ophold
på Hotel Lux 11, samt lommepenge til turen. Opholdet finder sted 11.- 13. september 2015

Sådan deltager du
Post dine favorit-sommer-hangouts fra din by på Instagram, og skriv #dshangouts senest 22. juli 2015. De uploadede billeder bliver vist på Euroman.dk og Euromans Facebookside. Vinderen får direkte besked.

Book en prøvetur i en DS 3 og læs mere om det yderst attraktive
privatleasingtilbud på www.citroen.dk