Om få år kan vi slippe rattet, flytte øjnene fra vejen og lade bilen selv finde vej. Her kan du se, hvad det vil give af arbejds- og afslapningsmuligheder.

Lige meget hvor meget man elsker at være herre i egen bil, har de fleste nok lyst til en gang i mellem at slippe rattet, se en god film eller få noget arbejde fra hånden.

Det bliver snart muligt. Både Google og flere store bilselskaber som Volvo tester allerede nu førerløse biler, der på sigt skal lanceres for forbrugere.

Og nu giver det schweiziske selskab Rinspeed også et detaljeret og interessant bud på, hvordan de nye førerløser biler kommer til at se ud. Rinspeed har taget en almindelig Tesla Model S og modificeret den for at vise de mange muligheder, en førerløs bil rummer. Og det er meget interessant.

Når bilen først kører, kan man fjerne rattet og bruge pladsen til skrivebord for en computer. Man kan dreje sæderne, så passagerne sidder overfor hinanden eller bruge en af 20 andre sædepositioner, der er til rådighed - selvfølgelig inklusive en hel seng.

Rinspeeds bud på en førerløs bil har også egen trådløse 4G-forbindelse, der kan bruges til fx at komme med advarsler eller anbefalinger langs ruten.
 
Rinspeed vil præsentere deres nye indretning på en udstilling i Geneve næste måned. Se flere billeder af firmaets forslag til en førerløs bil herunder.













via

FACEBOOK Bliv ven med Euroman