Det er endnu ikke sikkert, hvad der skal ske med programmet, der har underholdt så mange mennesker verden over. Efter Jeremy Clarksons fyring har spekulationerne vandret vidt omkring, hvad angår ’Top Gear’s fremtid.

Mens BBC virker umådeligt interesseret i at fortsætte successerien, er der efterhånden flere indikationer på, at det også bliver et farvel til programmets øvrige værter. James May og Richard Hammond skulle angiveligt have udtalt, at Clarkson er en del af den pakke, de sammen tilbyder. 

Også deres Twitter-konti giver udtryk for, at vi ikke skal sætte næsen op efter mere ’Top Gear’ med de velkendte ansigter bag skærmen, selvom udmeldingerne til stadighed kan virke en smule kryptiske.



Som det her ses, virker særligt May en anelse nedtrykt i disse tider:


Én ting er dog sikker: Hvad enten May og Hammond beslutter sig for at blive eller BBC må ud og lede efter afløsere, vil ’Top Gear’ aldrig blive det samme uden Clarkson.

Af den årsag vil seriens 174 afsnit af mange blive betragtet som reelle evergreens. Fra en dansk sportsvogn i brand til kapløb på tværs af kontinenter til mere end 400 km/t i en Bugatti Veyron.

Sitet UNILAD har samlet nogle af de bedste øjeblikke i denne ’Friends’-remix:

Du kan se mere til Jeremy Clarkson, når han engang vender tilbage som gæstevært for det engelske satireprogram ’Have I Got News For You’.

LÆS OGSÅ: David Moyes fyret: Her er de sjoveste og mest skadefro tweets 

LÆS OGSÅ: Fodboldstjernernes vildeste bilindkøb

LÆS OGSÅ: Ny officiel trailer for sommerens Entourage-film