På David Fischers italienske sommermenu er der blandt andet grillede asparges. Grillede eller stegte grønne asparges kan noget helt andet end kogte asparges, som ganske vist er vidunderlige, men den grillede/stegte overflade giver aspargesene en helt særlig nøddeagtig og ’chipset’ karakter, som gør dem helt uimodståelige (som alle gode chips!). Her kombinerer Fischer på italiensk vis med appelsiner i stedet for med fx en almindelig vinaigrette, og det giver igen noget helt tredje, som kun trækker op!

På sommermenuen finder du også Vitello tonnato. En helt klassisk italiensk forret, som måske er gået lidt i glemmebogen? Synd, og ikke mindst på denne årstid, hvor det kolde lyse kød og tunen er helt perfekt sommerlig.

Scaloppine har også fundet vej til menuen i en frisk og sommerlig version med citron og bredbladet persille.

Til dessert foreslår Fischer en ricotta-limeis med rabarber. Isen kan selvfølgelig kombineres med andre frugter end præcis rabarber. En omgang danske jordbær ville naturligvis være fuldkommen geniale til!

Få opskrifterne på David Fischers perfekte italienske sommermenu her.