Den nykårede michelinrestaurant Substans indvier os i nogle af restaurantens dejlige sommeropskrifter, der bl.a. bringer sommerbuk og sommertrøffel på tallerknerne og selvfølgelig alt det stadig nye grønne fra den danske muld – ærter, kartofler, gulerødder, løg og jordbær.

1. Stenbiderrogn hasselnød, dild, rygeost

2. Kammusling asparges, lakrids, agurk

3. Torsk med sommertrøffel, asparges, sortfodsskinke

4. Sommerbuk tomat, kartoffel, nye løg

5. Grillbøf ærter, asparges, gulerod

6. Jordbær hyldeblomst, mælkechokolade, marengs

Restaurant Substans

Substans er barn af parret René Tang Jensen og Louise Mammen. Han er udlært kok fra Norsminde Kro og desuden tjeneruddannet – fra Malling Kro, hvor han faktisk traf Louise, der arbejdede dér som tjener.

Madstilen på Substans beskrives af parret selv som nydansk/fransk gourmet, og menuen skifter hver måned. Man kan selv sammensætte sin menu ud fra 6 retter plus en ostetallerken ned til 3 retter – med mulighed for vinmenu.

Restaurant Substans
Frederiksgade 74
8000 Århus C
Tlf.: 8623 0401 ( fra kl. 12)
Åben tirsdag-lørdag kl. 17-24
restaurantsubstans.dk

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Restaurant Substans
LÆS OGSÅ: Guide: 8 gode restauranter i Århus
LÆS OGSÅ: Fem fabelagtige retter fra uforlignelige Uformel