Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Sådan laver du agurkesalat

Hvorfor købe kedelige konserveret agurkesalat, når det er såre simpelt at lave den selv?

printer Print

Ingredienser

Hjemmelavet agurkesalat


1 agurk
2 dl eddike
1 dl vand
4 spsk. sukker
1 ½ tsk. salt
Peber

Sådan gør du


Høvl agurken i tynde skiver på siden af rivejernet. Knug væden fra agurkeskiverne.

Bland eddike og vand, og kom sukker, salt og rigeligt friskkværnet peber i. Rør, indtil salt og sukker er opløst, og kom så agurkeskiverne ned i lagen.

Lad salaten trække i køleskabet i nogle timer, og gerne natten over.
__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?
- Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup
- Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg
- Sådan laver du hjemmelavet ketchup
- Sådan laver du sød sennep
- Sådan laver du ristede løg
- Sådan laver du salte dildagurker
- Sådan laver du hjemmerørt remoulade
- Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)