Ristede løg

2 store løg
2 spsk. mel
Olie – neutralsmagende
Salt – fint

Pil løgene, og skær dem først i tynde, ensartede skiver og derpå i mindre stykker. Vend dem i mel, og kom dem i en sigte og ryst,så overflødigt mel forsvinder.

Varm olie op i en pande, så det står ca. 1-1½ cm op. Kom løgene i, og skru helt ned for varmen. Lad løgene stege ganske forsigtigt, til de er gyldne. Det tager lidt tid, for det er meningen, at al væden i løgene skal fordampe, så de bliver sprøde, inden de bliver for mørke.

Overlæs ikke panden, men steg løgene af et par omgange.

Fisk dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Drys med fint salt.

Efter afkøling opbevares de tørt i en beholder med låg.

Få også James Prices opskift på hjemmerørt remoulade.
__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?
- Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup
- Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg
- Sådan laver du hjemmelavet ketchup
- Sådan laver du sød sennep
- Sådan laver du ristede løg
- Sådan laver du salte dildagurker
- Sådan laver du hjemmerørt remoulade
- Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)