Til 4 personer.

4 spæde fennikler
8 grønne asparges
12 radiser med top
1 Arla Unika Gnalling
1 bakke karse
Salt
Peber

Rens fennikel og asparges, skær tørre rodender fra, grill begge over trækul og skær i mindre stykker. Skyl radiser. Skræl tynde skiver af osten med en tyndskræller og vend med karse, radiser, grillede grøntsager og smag til med salt og peber. Overhæld til sidst med brødvinaigrette.

Brødvinaigrette:
100 g surdejsbrød uden skorpe
200 g smør
2 citroner
Salt
Peber

Pluk brødet, steg sprødt og gyldent i smør og sigt smørret fra over i en ny gryde. Pres saften af citronerne, og kom saften ned til smørret, pisk sammen og smag smørcitronmarinade til med salt og peber. Lige inden servering vendes brødet tilbage i smørcitronmarinaden.