Det tætteste, du kommer på at spille barfodet. Sådan beskriver sportsbrandet selv deres nyeste påfund: Verdens første strikkede fodboldstøvle.

Vævede sko vandt for et par sæsoner siden frem i gadebilledet, hvor Nike og efterfølgende Adidas med stor succes introducerede flere modeller. Nu tager Adidas teknologien til fodboldbanen. Det tyske sportsfirma er nemlig kommet på den gale/geniale idé, at lave en strikket fodboldstøvle, Adidas Samba Primeknit. Ifølge Adidas vil støvlens strikkede overdel give en helt unik følelse med bolden.

En strikket støvle uden isolation lyder umiddelbart som en gakket idé. Vil den ikke bare klaske sammen efter en gennemsnits-mudderdag på Kløvermarken, tænker man? Men det vævede materiale er overtrukket med en flydende polymeriseret væske, som skal sikre støvlens holdbarhed i både vådt og koldt vejr.





Udover den optimerede boldføling vejer støvlen blot 165 gram. Adidas har meldt ud, at stjerner som Gareth Bale og Lionel Messi fremover vil spille i støvlen.

Støvlen bliver sat til salg 17. marts 2014 og kommer til at koste ca. 2.200 kroner. Støvlen er kun produceret i 250 par, men vil med al sandsynlig blive produceret og distribueret meget bredt.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman