Hvad sagde Steven Gerrard til spillerne efter den spændende sidste-øjeblikssejr over Manchester City? Da Sky Sports spurgte ham, afviste han at svare. Men på Twitter florerer flere udskrifter af hans tale.

Her er hans insisterende opfordring.

”This does not fucking slip now. Listen to me: This does not fucking slip. Listen, listen – this is gone. We go to Norwich, exactly the same, we go again. Come on.”

Du kan se afslutningen og talen på dette Youtube-klip, der dog desværre bliver snakket i stykker af irriterende kommentatorer.

Liverpool har fire kampe endnu, og hvis de vinder dem alle, kan de kalde sig mestre for første gang i 24 år. Sejren var ekstra følelsesladet for Liverpool-fansene, da der inden kampen blev afholdt et minuts stilhed for ofrene for Hillsborough-tragedien, 15. april 1989, der kostede 96 mennesker livet, da de blev klemt ihjel.

Ulykken blev markeret på andre fodboldstadions rundt om i Europa søndag. Både i den græske og amerikanske liga havde fans bannere med, der udtrykte sympati med Liverpool, og i Milano sang fansene på Curva Sud 'You'll never walk alone', som det kan ses i dette klip.

Liverpool vandt 3-2 over Manchester City. De kom hurtigt foran i første halvleg med 2-0, men City kom flot igen i anden halvleg og udlignede til 2-2, før brasilianske Coutinho gjorde det til slutresultatet 3-2.

Lige nu er Liverpool med deres 10. Premier League-sejr i træk mesterskabsfavoritter, og den næste store eksamen for holdet bliver i slutningen af denne måned, hvor de får besøg af Chelsea, der søndag kørte en sikker sejr på 1-0 over Swansea hjem.