Sikkert løjpe-lydspor

Er du typen som er afhængig af musik, vil du synes om Bridage Audio-skihjelmen. De indbyggede hovedtelefoner giver en forholdsvis god lyd – dog i en grad, så man godt kan føle sig lidt afskåret fra verden omkring. Og med den medfølgende fjernbetjening kan du samtidig tænde og slukke for musikken, samt skrue op og ned.

Hjelmen er i øvrigt udstyret med Salomons Custom Air fit system, som sikrer at hjelmen sidder perfekt, ved at man pumper en lille indbygget luftpude op indvendig i hjelmen, som tilpasser selv den mest aparte hovedform til hjelmen.

Pris: 900 kr. (salomon.com)Skræddersyet til skitur

Er du til off-piste og freeride, er her den perfekte daypack til formålet. Taos 28 Pro har blandt andet indbygget drikke-system, udvendig toplomme til skibriller og et superfleksibelt fit-system, som sikrer optimal bevægelighed, selv når adrenalinen pumper. Nem adgang til frontrummet, hvor førstehjælpsudstyr har sin naturlige plads, samt udstyret med et beskyttende rygskjold i tilfælde at styrt.

Pris: endnu ikke oplyst (salewa.com)Lige i øjet

MOD Live er et nyt GPS-kit, som kan monteres i et udvalg specialdesignede skibriller, fra en række af verdens førende producenter, som Smith, Brikoog Uvex.

Det indbyggede mikro display, giver skiløberen løbende informationer om temeperatur, tid, hastighed og højde. Men kan samtidig bruges til at tracke andre MOD Live-brugere, bruges som traditionel navigation, til at læse dine indkommende SMS’er, til at navigere dine playlister eller din telefonbog.

Pris: (unit uden tilhørende skibriller) ca. 3.200 kr. (reconinstruments.com)Letvægter fra støvlelandet

MasterLite fra italienske Garmont, er en alsidig letvægtsskistøvle (1.200 gram for en størrelse 28), i et ultracool design.

Det karakteristiske grafiske mønster, som pryder det meste af støvlen, er faktisk resultat af den lave vægt, da alt unødigt materiale er fjernet, efterladende kun de mest nødvendige styrkelinier i konstruktionen.

Pris: ca. 4.600 kr. (garmont.com)
Designer-slæde

Her er kælkebakkernes svar på designer-møblet – Firun. Produceret i FSC-certificeret (Forest Stewardship Council) krydsfinér af schweizisk birk og ask, med læderbetrukket greb og dito affjedret sæde.

Pris: fra ca. 8.000 kr + forsendelse og afgifter (firun.ch)Godt klædt på

Den nye Shadow II 3L Gore Pro 3-lags Goretex skijakke fra Salomon, giver dig det bedste fra to verdener. Den er varm og tilbyder komfort i form af indsyede fingervanter, sneskørt (aftageligt), et passende udvalg af lommer, både indvendigt og udvendigt – samt en hætte og en høj krave, som er perfekt, selv når du (som du selvfølgelig gør) bruger skihjelm.

Jakken er samtidig forbavsende let og smidig, hvilket gør at man på ingen måde begrænses i sit bevægelsesmønster i brug.

Pris: ca. 3.000 kr. (salomon.com)
Som hånd i (varm) handske

Man kender det godt – når først man begynder at fryse fingre og hænder, er festen forbi, og de fleste vil søge efter den nærmeste løjpe-knejpe og en varm gang jæger-the. Med de elopvarmede Bugaglove Max Electric™-handsker kan du koncentrere dig om at bruge tid på pisterne, når kulden for alvor bider fra sig.

Selv i stærk kulde kan du holde dine hænder behageligt varme i ca. 2 timer. Og hvis du vælger at skifte til en af de lavere indstillinger (der er tre i alt) kan du strække batterierne til ca. det dobbelte.

Pris: ca. 2.200 kr. (columbia.com)Vær’sko – Snesko

999 er italienske Salewa’s absolutte topmodel inden for snesko. Så hvis du skulle få lyst til at skifte pukkelpiste og downhill ud med en gang off-piste hiking, er her, det ultimative fodtøj til formålet.

Som navnet antyder vejer disse hitech snesko kun imponerende 999 gram stykket, og er bygget op af en central stålpladekonstruktion, med fleksible gummi-flaps på siderne, som er med til at absorbere ujævnheder i terrænet. 

Pris: ca. 1.500 kr. + forsendelse (salewa.com)

Løjpelir i HD

Udstyret med en 136 graders lines og en 12 MP sensor, kan du fange de mest halssprækkende ski-stunts i HD-kvalitet (1920x1080 med 30 billeder i sekundet) med Summit Series HD1080P. Kan loades med op til 32 GB Micro SD/SDHC-memorykort, hvilket skulle være rigeligt til at stå for underholdningen, når den senere står på storskærm og afterski.

Pris: ca. 2.600 kr. (liquidimageco.com)
Hvis du får kolde fødder

Du bliver glad for disse elopvarmede Bugaboot Max Electric-vandrestøvler fra Columbia, når temperaturen sniger sig under de to-cifrede minusgrader. Hver støvle er udstyret med et genopladeligt batteri, som holder gang i de indbyggede varmelegmer, og dermed holde dine fødder varme, mens du kan koncentrere dig om vigtigere ting.

Pris: ca. 2.600 kr.(columbia.com)


Darth Vader på ski

Man må føle sig lidt som den mørke fyrste fra Star Wars, når man angriber de sneklædte løjper iført den nye RG-1 fullface-hjelm fra engelske Ruroc.

Hjelmen kommer med specialdesignede skibriller, og den aftagelige nedre maskedel beskytter dig under ekstreme vejrforhold.

Pris: ca. 1.100 kr. + forsendelse (ruroc.com)