Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

vis
mere

Fra fodbold og Formel 1 til cykling og boksning – Sport på Euroman.dk

På Euroman.dk skriver vi en hel del om sport, men ikke helt på samme måde, som du måske er vant til det fra rendyrkede sportsmedier. Vi går dybt ned i historierne, snakker med aktørerne, og fortæller den til tider anderledes vinkel, men intet desto mindre kredser det altid om sport.

Man hører tit, at en karriere i sportens verden er blandt de sværeste at efterfølge, når rampelyset forsvinder og erstattes af en noget roligere tilværelse uden strikse diæter og træningsregimer.

Her på siden finder du mange artikler, hvor Euroman snakker med nogle af sportsverdenens tidligere stjerner, der fortæller røverhistorier, kampene med psykiske problemer og vanskeligheden ved at vænne sig til et nyt og almindeligt job.

Du kan også se frem til de små historier, der fylder i sportens verden. Det kan være optakt til Champions League, Tour de France, eller en ny sæson Formel 1, men det kan lige vel være kombinationen af mode og sport, når verdenskendte atleter kaster deres interesse for herretøj efter et designsamarbejde.

På Euroman.dk – Sport finder du også mange videoserier, hvor du kan komme helt tæt på de danske stjerner inden for deres respektive sport, og det kan måske give dig en ny passion for en sport, du ikke vidste interesserede dig.

Du finder det hele og mere til på Euroman.dk – Sport. Velkommen til!