Et lille skridt for Wolfsburg, men et tigerspring for Nicklas Bendtner. Sådan kan man betegne målene til henholdsvis 4-1 og 5-1 i sejren over Krasnodarsk i Europa League i går aftes.

Og vi skal ikke lægge skjul på, at vi er svært tilfredse med, at Bendtner endelig gjorde sig positivt bemærket.

Sande fans opgiver aldrig håbet, men guderne skal vide, at det har været tæt på under den hyppigt udskældte og drillede landsholdsangriber, a.k.a Lord Bendtners, seriøse måltørke.

LÆS MERE: Lord Bendtner til grin i England - igen

Faktisk havde han ikke lavet mål i en betydende kamp, siden han scorede for Arsenal mod Cardiff 1. januar i år. Det har været pinefuldt at følge.

Så meget desto mere glæder vi os med Bendtner over, at han i går fik bevist, at han ikke fuldstændig har mistet instinktet – mere skal der ikke til for at genoplive troen, det lover godt for næste uges landskamp.

Jovist, Bendtner mangler stadig meget, hvad angår kondition og sammenspil. Men som man har set så ofte før med kriseramte angribere, er selvtillid en af de vigtigste ingredienser i gode afslutninger.

Så det var nok en klog beslutning, Wolfsburgs træner, Dieter Hecking, tog, da han lod Bendtner sparke straffe ved stillingen 3-1 til Wolfsburg mod det russiske hold. Det skete i det 89. minut, på det tidspunkt havde Bendtner været indskiftet i et kvarters tid.

Bendtner har for nylig været offentligt kritiseret http://www.b.dk/sport/bendtner-stod-skoleret-i-wolfsburg-for-daarlig-attitude af sin træner, men da han blev givet chancen, omsatte han den til mål, og der var ikke gået to minutter, før Bendtner fordoblede sin statistik for Wolfsburg med et helt igennem aristokratisk mål.