En vis svensker med en stor næse og et udmærket skud var ikke på banen i går. Til gengæld fik tilskuere og tv-seere fem mål, smukt sammenspil og en intens kamp at se, da Paris Saint Germain slog Barcelona 3-2 i aftenens Champions League-kamp.

Blandt dem, der kunne nyde underholdningen fra tribunen, var nogle af tidens allerstørste kendisser. At den forhenværende PSG-spiller David Beckham var på plads, kan ikke undre nogen. Mere overraskende var det måske for fodboldfolket, at han sad ved siden ægteparret Carter, bedre kendt som Beyonce og Jay-Z.

Måske nogle spekulerede på, om de to amerikanere nu også, virkelig interesserer sig for fodbold. Men helt ærligt, giv dem en chance, hvem har ikke prøvet at gå til baseball-kamp uden at fatte en brik af reglerne, fordi man nu engang var i USA? Skik følge …

I hvert fald ser det på (nogle af) billederne af den celebre trio ud til, at de morede sig fint nok.


Alligevel tvivler folk på Twitter på, at forretningsimperiet Beyonce/Jay-Z er blevet bidt af fodbold og virkelig gik ind i en seriøs diskussion med Beckham om de to træneres taktiske dispositioner og de enkelte spilleres tekniske kvaliteter.

I stedet gætter folk på, hvad de mon så snakkede om. Det er sjovt: