Det lignede et nederlag lige til det sidste, da Real Madrid i går spillede mod Valencia på hjemmebane.Valencia førte 2-1, og et nederlag ville være alt andet end belejligt for de hvidklædte fra Bernabeu.

Men  i det 93. minut bragte et hårdt pres mod Valencias mål bolden igennem straffesparksfeltet et par gange i høj fart. Og så lavede Cristiano Ronaldo et mål, der i teknisk udførsel og blæret fandenivoldskhed minder om noget Zlatan Ibrahimovich kunne finde på at hive op af hatten på sine bedste dage:

Med 2-2 resultatet hænger Real Madrid på i mesterskabskampen, hvor begge de to nærmeste konkurrenter også satte points til i weekenden.

Barcelona spillede nemlig kun uafgjort 2-2 hjemme mod Getafe, mens førerholdet, Atletico Madrid, overraskende mistede alle tre points, da de på udebane tabte 2-0 til Levante.

På den måde er det hele stadig fuldstændig åbent i toppen af Primera Division.

Lige nu fører Atletico med 88 points for 36 kampe foran Barcelona, der har 85 points i samme antal kampe. På tredjepladsen følger Real Madrid, der kun har 83 points, men også har spillet en kamp mindre.

Nøglekampen i topstriden står mellem Barcelona og Atletico Madrid, når de mødes på Barcelonas hjemmebane, Camp Nou, i sidste runde. Forudsat at Real Madrid får fuldt udbytte af deres sidste tre kampe, kan Barcelona komme til at give deres ærkefjender en håndsrækning, hvis de vinder over Atletico. 

Sådan her ser det resterende kampprogram ud for de tre tophold:

07/05   Valladolid – Real Madrid
11/05   Celta Vigo – Real Madrid
11/05   Elche – Barcelona
11/05  Atletico Madrid - Malaga
18/05  Barcelona - Atletico Madrid
18/05  Real Madrid - Espanyol