HTC One (M8):
HTC har valgt at bygge videre på det populære design fra forgængeren HTC One (M7), men har samtidigt givet det en grundig opdatering. Der er mange nye features som fx, at du nu som noget nyt kan ”vække” telefonen ved blot at trykke to gange på skærmen, og du slukker skærmen ved endnu et dobbelt tryk. 

Pris: ca. 5.500 kroner

Se flere produkter på de følgende sider.
Power Bank 7300

De fleste har prøvet at løbe tør for strøm langt fra en stik-kontakt. Nu kan du med Power Bank'en lade op, selv om du er fanget i vildmarken. En Apple iPhone 4S kan oplades fuldt ca. fem gange, før Power Bank selv løber tør for strøm.

Pris: 499 krHabitjakke fra Acne

En godt skåret habitjakke i bomuld er ideel til de kølige sommeraftener, der kommer snart. Og denne fra Acne har et perfekt afslappet look.

Pris: 3.195 kr. 

Habitjakke fra Acne
En godt skåret habitjakke i bomuld er ideel til de kølige sommeraftener, der kommer snart. Og denne fra Acne har et perfekt afslappet look.

Pris: 3.195 kr. shop.acnestudios.com
LG OLED-TV

LG’s spektakulære OLED-tv er det bedste fjernsyn, vi endnu har oplevet. Den næsten papirstynde skærm (4,5 mm) buer indad i en let krumning, hvilket får skærmen til at virke mindre massiv, når den placeres frit i rummet.

Pris: I skrivende stund 49.999 kr.


Mercedes CLA


Den ny CLA fortolker det fremsynede Mercedes-Benz design særligt ekspressivt og udfordrende. Med det nye designsprog er det lykkedes at forene udtryksstærke former og en coupétypisk taglinje. Resultatet er en milepæl inden for moderne aerodynamik i biler: Flydende overflader og typiske Mercedes-Benz linjer.

Pris: Fra. 442.000 kr.