Velestimerede og gennembritiske Hackett er for beklædningsbevidste europæere hvad Ralph Lauren er for amerikanere. Det ånder af tradition og klassisk elegance. Grundlægger Jeremy Hackett startede med en ydmyg stadeplads på Portobello Road i 1979 og åbnede i 1983 sin første butik på Kings Road i London. I dag anses Hackett for at være en stolt eksponent for Englands velkendte konfektionsarv.

Hackett har netop vist en velmodtaget efterår-/vinterkollektion for 2013 under London Fashion Week. Som forventet var velsiddende, traditionelle jakkesæt i fokus, mens gråtoner og tunge uldkvaliteter dominerede fra start til slut. Og hvor mange modehuse under de internationale modeuger har til formål at overraske og af og til chokere, så er Hacketts klare mål at blive trygt siddende på den sartorielle trone.


Bowlerhat, tre-delt jakkesæt og monkstrap sko. Det bliver knap mere britisk.


Tweedjakken med sjalsrevers var blandt mine favoritter.


Den dobbeltradede jakke er stadig lige aktuel, også selvom du ikke tilhører den engelske landadel.


Tern fra top til tå.


Sådan skal et tre delt jakkesæt sidde!


Den legendariske engelske modejournalist, Suzy Menkes, der har skrevet for International Herald Tribune siden 1988.


Associate Editor på engelsk Esquire, Teo Van Den Broeke.


Den 34-årige engelske topmodel Erin O’Connor flankeret af to herremodeller backstage efter showet.


En storsmilende Jeremy Hackett efter sit show.

London Fashion Week skyder januar og februars modeuger for mænd i gang. I denne weekend starter Milan Fashion Week og bliver efterfulgt af modeuger i Berlin, Paris, New York, Stockholm og København. Euroman er selvfølgelig med til alle modeuger og rapporterer løbende her på euroman.dk.

LÆS OGSÅ Han Kjøbenhavn åbner i New York

FACEBOOK Bliv ven med Euroman