Med spillere som Wayne Rooney, Daniel Sturridge og Jack Wilshere burde England være et af de hold, der kunne gå hele vejen. Men alt for ofte tynger forventningerne, og de ender med at skuffe nationen og mange af de fans, de har verden rundt.

I år er der faktisk for første gang i mange år en mere realistisk fornemmelse blandt englænderne om, at de skal være glade for blot at komme så langt som muligt. Ikke mindst set i lyset af at ikke mange har den store fidus til tidligere FCK-træner Roy Hodgson. Selv tror han dog sagtens, at de kan gå hele vejen.

”Der er masser af fodboldkampe, hvor du kunne have sagt, at det er umuligt, og alligevel har de gjort det,” sagde han tidligere på måneden med henvisning til Chelseas sejr forrige år i Champions League.

”Det var ikke sandsynligt, at Chelsea skulle blive Champions League-vindere, men de gjorde det ved at slå Barcelona og Bayern München – de to bedste hold i Europa. Så jeg vil gerne holde drømmen i live.”

Læs også: Er europæisk fodbold blevet for forudsigligt?

England vandt VM i 1966, men er ikke kommet videre kvartfinalen i en slutrunde siden EM i 1996.

Selv om de formentlig heller ikke i år kommer til at gå hele vejen, vil de være velklædte så længe det varer. Du kan købe trøjen fra den 3. april.