Et nyt Euroman rammer i denne uge bladhylder og postkasser landet over. Vi har sat tre musikere på hver deres forside - Burhan G, Peter Sommer og Kristian Leth. De øser sammen med otte andre ekstraordinære mænd ud om, hvad alle livets facetter har lært dem på godt og ondt. Det handler om oplevelser, som med et godt jysk udtryk giver røv i bukserne.

Læs også om det blodrøde opgør i SF og om hvordan den nye leder kom ind heksekedlen. Puk Damsgaard tegner et portræt af det forsømte forår i Syrien og resten af Mellemøsten, og så har vi fået fem herboende udlændinge til at fortælle hemmeligheden om danskerne (den involvere, ikke overraskende, sild, fodbold og masser af druk).

På modefronten kan du som altid finde inspiration til god stil i den sene vinter og det spæde forår. Vi lister 21 tjekkede, danske tøjmærker op og retter blandt andet kikkerten mod Italien, hvor skræddergerningen lever i bedste velgående.

Alt det og meget, meget mere er samlet på 146 smukke sider og koster ikke mere end to små fadøl på et provinsdiskotek på Sydvestsjælland. Vi håber, du får ligeså meget fornøjelse af at læse magasinet, som vi har haft af at lave det.

Se forsiderne i stor størrelse herunder.


Burhan G.



Peter Sommer.


Kristian Leth.

LÆS OGSÅ Euromans leder: Har du røv i bukserne?

INSTAGRAM Følg redaktionen på Instagram lige her.