Efter en lang arbejdsuge fortjener du at forkæle dig selv. Og hvorfor ikke gøre det med de ypperste produkter i den bedste kvalitet? Her og på de følgende sider har vi fundet seks maskuline produkter, der gør din fritid og forår sjovere. 

Ovenfor:

Ray-Ban Aviator i 18 karat guld

Den klassiske solbrille fra Ray-Ban i en luksuriøs udgave i 18 karat guld. Modellen bliver kun produceret i 1.200 eksemplarer, så det er med at være hurtig eller have gode forbindelser. 

Pris: 30.100 kr. 

Se flere produkter på de følgende sider... Barbour Classic Bedale Waxed Jacket

Barbours klassiske jakke kan både bruges, når du er på jagt og når du bevæger dig rundt i byen. Den voksede overflade bliver kun kønnere med tiden og jakken er skabt til at holde i mange år. 

Pris: ca. 2.000 kr.  Audemars Piguet Royal Oak Offshore

Få ure signalerer klasse og overskud som Audemars Piguet. Det stilrene ur bliver båret af både sportsstjerner, musikere og celebrities verden over, og den schweiziske kvalitet er bygget til at holde i mange generationer.

Pris: 107.000 kr. VO Vapen Royal Collection

For den rutinerede jæger med pengepungen i orden er det ypperste, man kan investere i, en riffel fra svenske VO Vapen. Der bliver kun produceret 100 styks i den særlige Royal Collection, der er rig på detaljer og dekoration. 

Pris: ca. 4.300.000 kr.  The Macallan Flask

Luksus og styrke er samlet i den ultimative lommelærke. Den er lavet af Macallan i samarbejde med Oakley Inc, og resultatet er et sublimt produkt i rustfrit stål, aluminium og karbonfibre.

Pris: 5.400 kr. Mercedes A-klasse

En ægte Mercedes. Og alligevel helt anderledes. Den ny A-Klasse overrasker med et sportsligt, frisk design, som kombinerer en følelsesbetonet udstråling med en individuel karakter og således vækker markant opsigt i kompaktbilsegmentet.

Pris: fra 334.400 kr. link