Modeugen er i fuld gang, (og vi gav vores bidrag med en god fest med vores søstre fra Eurowoman.). Der har allerede været mange spetakulære shows, og vi lærte en masse allerede første dag.

I går var vi også byen rundt, og her er vores snapshots, og hvad vi tog med os hjem.

1. Der bliver knipset masser billeder til Instagram ved samtlige modeshows som aldrig før, men ved Jean Phillips show på Børsen mødte vi Anna Gabriella, som havde sat sig for at male portrætter af modellerne som de entrerede catwalken. Imponerende. 
 
2. Jean Phillip dyrker som mange af de internationale sværvægtere også militærreferencerne med nedtonet camouflage-print og den uundgåelige bomberjakke.




3. Bruuns Bazaar synes ikke, at salt & peber kombinationen kun hører til på spisebordet. Også på catwalken var der nistrede 'salt & peber' elementer at finde. 






4. Med en udtrykt forkærlighed for cykelsport og især med fokus på de gamle italienske ryttere, har Wood Woods herredesigner Karl Oskar Olsen skævet til retrotrøjer i uld til mærkets efterårskollektion. Denne her kunne godt gå hen og blive populær.



5. Tennisfeberen er over os og har det sidste år påvirket vores valg af fodtøj. Selvom vi stadig er vilde med Adidas Stan Smith model, er det alligevel forfriskende at støde på nye gamle klassikere som denne tennismodel fra New Balance.



LÆS OGSÅ: Militæret har indtaget moden

LÆS OGSÅ: Stil: Danmarks vigtigste mærker: De klassiske

LÆS OGSÅ: I år er solbrillerne runde