Nr. 4 - Emil Goll
22 år, forsanger i Scarlet Pleasure

Hvornår føler du dig mest velklædt?

”Når jeg går på scenen. Jeg gør altid lidt ekstra ud af mit outfit, så tingene sidder lige, som de skal. Det bliver selvfølgelig helt smadret undervejs, men det er en del af spillet.”

Hvem synes du er Danmarks bedst klædte mand?

”Der er en ung gut, der hedder Abel Dalum, som er vildt god til at sammensætte klassiske og dyre ting med nogle mere slummede elementer. Han er cool. Og ellers synes jeg, Jørgen Leth har sygt god stil.”

Hvilken ting i din garderobe er du gladest for?

”Jeg er glad for en Gosha Rubchinskiy-jakke, som drengene fra bandet og jeg har i hver sin model. Men jeg bliver hurtigt træt af de ting, jeg har. Nogle dage kan jeg have allermest optur over en billig genbrugsskjorte eller bare en ren T-shirt.”

Hvilken ting i din garderobe fortæller den bedste historie?

”Vi spillede et job i Holstebro for noget tid tiden, og inden koncerten havde vi lidt tid, vi skulle slå ihjel. Så vi gik ned ad gågaden og fandt den lokale Røde Kors, som umiddelbart ikke havde det store at byde på. Men min manager fandt en Jack & Jones-jakke, som må have været fra 90’erne. Den købte jeg for 10 kr. Jeg har brugt den sygt meget siden, og den bliver til tider stadig brugt i vores liveshows.”

Har du et stilmæssigt forbillede?

”Kurt Cobain var virkelig sej, men mit all time-forbillede er Leonardo DiCaprio. Han har bare format. For tiden synes jeg dog, det er sjovest at lave mine egne ting uden at skæve for meget til, hvad andre har gjort og gør, både inden for musik og mode.”

Moderedaktør Frederik Lentz Andersens begrundelse:

"Martin Gore (Depeche Mode, red.) møder tidlig Nick Carter (Backstreet Boys, red), og det virker. 90’er-referencerne er tydelige i Golls befriende knækkede stil med højtaljede jeans, oversize denimjakker og farverige sneakers."

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte mand 2015: Nr. 5 - Uffe Elbæk

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte mand 2015: Nr. 6 - Thomas Delaney

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte mand 2015: Nr. 8 - Rune Park