Hvornår føler du dig mest velklædt?

”Jeg læste engang et citat fra Alexander Wang: ’Anyone can get dressed up and glamorous but it is how people dress in their days off that are most intriguing.’ Så jeg forsøger altid at være velklædt.”

Hvem synes du er Danmarks bedst klædte mand?

”Jeg synes, Baixiang Chen (sidste års vinder af Danmarks bedst klædte mand, red.) er Danmarks bedst klædte mand. Hans stil er meget enkel, men stadig unik. Og så tror jeg, jeg elsker sort lige så meget som ham.”

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte mand: Nr. 8 - Mew

Hvilken ting i din garderobe er du gladest for?

”Helt klart alle mine Balenciaga Arenas. Jeg tror aldrig, jeg finder en mere stilren og lækker sko.”

Hvilken ting i din garderobe fortæller den bedste historie?

”Jeg er stor fan af sko, som jeg synes er den klart vigtigste del af et outfit. For et par år siden købte jeg i New York et par sneakers til omkring 20.000 kr. Begge mine kort blev spærret, og jeg havde min bankrådgiver i røret flere gange, fordi hun ikke kunne forstå, hvad der var sket. Det skal lige siges, at det er den eneste gang, jeg har købt så dyre sko.”

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte mand nr. 9 - Jan Grarup

Hvem eller hvad inspirerer dig til din stil?

”Jeg er meget inspireret af high-end fashion blandet med street. Allen Onyia, Kanye West og Joshua Weeks er stilikoner, som jeg især ser op til. Jeg elsker at følge med i, hvordan de er tro mod deres stil, men samtidig fornyer sig og præger nye trends.”

Har du et stilmæssigt forbillede?

”Helt klart Kanye West.”

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte mand nr. 10 - Manu Sareen


Skjorte: Son of Wild, Shorts: Son of Wild, Sneakers: Acne, Solbriller: Retro Super Future

Moderedaktørens kommentar:

Simon Makienok har store armbevægelser, ikke mindst i sin stil. Nogle synes, det er for meget, jeg synes, det er fedt. Han er sin egen, uanset hvilken klub han tilhører.