Italienske skræddere kommer til landet i september og vil give danske mænd muligheden for at få samme snit som verdens mægtigste mand.

Når det handler om at have god stil, er det ofte præsidentens hustru, der tiltrækker sig opmærksomhed. Men selvom Barack Obamas stilistiske valg i påklædningen ofte er af diskret karakter, er kvaliteten selvfølgelig i orden. Det manglede bare, når man er verdens mægtiste mand.

En del af præsidentens jakkesæt bliver leveret af italienske Canali. Og hvis du går og føler dig som en statsmand, så kan du snart dele skrædder med Obama. Til september kommer Canalis skræddere nemlig til København.

Det er den københavnske butik Troelstrup, der har inviteret skrædderne fra Canali til byen. De  sublime håndværkere kan træffes d. 3.- 4. september 2013 i butikken i Vestre Voldgade, hvor de vil tage mål på interesserede kunder. Alle er velkomne til at kigge forbi, men for at være sikker på at få en tid, anbefaler Troelstrup at bestille tid på 1sal@troelstrup.com. På samme adresse vil eventuelle spørgsmål om pris også blive besvaret.

LÆS OGSÅ Pal Zileri: Jakkesæt i støvlelandet