Du behøver ikke længere flyve til Paris, New York eller London for at shoppe i dine yndlingsbutikker. Nettet har gjort det muligt at opdatere sin garderobe blot ved et par klik. 

Det bliver mere og mere udbredt at handle over nettet. Butikkerne bliver nemmere at navigere rundt i, sortimentet er forbedret og leveringen hurtigere. 

LÆS OGSÅ: Foråret er ankommet: De 11 fedeste jakker

Efter briterne er danskerne de EU-borgere, der køber mest på nettet, viser en undersøgelse fra EU-kommissionen. Ifølge Dansk Erhverv køber danskerne ind for hele 80 milliarder kroner, hvilket svarer til cirka 10 procent af vores privatforbrug, når man ikke medregner udgifter til boligen. 

Euroman.dk har kigget nettets ufattelig mange webshops igennem og samlet vores 10 favoritter - samt et par ekstra anbefalinger.

De bedste danske webshops

Støy

Priskategori: Middel til høj

Udpluk i mærker: Acne Studios, Comme Des Garçons, Wood Wood, Our Legacy, Common Projects, Norse Projects

I 2007 åbnede far og søn, Torben og Jakob Støy samt Nikolaj Munkholm deres egen butik på Store Torv i Århus. Sidenhen har de udvidet deres univers med en webshop med masser af lækkert herretøj fra flere af tidens dominerende mærker. 

Støy Munkholm har formået at lave aftaler med flere af de største internationale mærker og kombineret det med de mest populære danske. 

Stilfuld og enkel webshop.

To fede køb hos Støy Munkholm:



Acne Studios
 Garret til 4.200 kr. 



Common Projects
Chelsea Leather Boot til 3.100 kr. 

Storm Fashion

Priskategori: Høj

Udpluk i mærker: Thom Browne, Raf Simons, Givenchy, Maison Kitsuné, Stampd, Julien David

Med en god blanding af internationalt modetøj, magasiner, parfumer, bøger og musik har Rasmus Storm formået at skabe en succesfuld livsstilsbutik med internationalt islæt midt i København. Udvalget af ure og solbriller er også værd at nævne.  

Storm er foran de fleste, derfor er designerne typisk internationale, i den dyre ende og henvender sig til et trendskabende segment. 

Selvom inspirationen fra store internationale livsstilsbutikker ikke er til at tage fejl af, har de formået at skabe en helt unik webshop.

To fede køb hos Storm Fashion:

AMI Knit til 2.499 kr. 

CMMN SWDN Shirt til 1.399 kr.

Norse Store

Priskategori: Middel 

Udpluk i mærker: Norse Projects, A.P.C., Red Wing, Adidas Originals, Visvim, Marni

Det populære københavnermærke Norse Projects er udsprunget fra butikken ’Norse Store’, der viste sig at være så stor en succes, at et selvstændigt mærke blev en realitet. 

I dag fungerer Norse Store som flagskibsbutik for Norse Projects, men forhandler også en masse andre fede mærker. De har i gennem flere år også satset på at have et solidt sneakers-udvalg. 

Stilmæssigt holder butikken sig tæt på Norse Projects’ egen design-DNA med et klassisk snit og en typisk skandinavisk farvepalet. 

To fede køb hos Norse Store:


 

Norse Projects Norse x Hestra Ivar Glove til 700 kr. 


A.P.C. Petit New Standard til 1.100 kr. 

Rezet Sneaker Store


Priskategori: Middel

Udpluk i mærker: Adidas, Nike, Asics, Reebok, Puma, Soulland

Danmarks bedste og nyeste udvalg af sneakers. Rezet Store har skabt en velfungerende webshop med et kæmpe udvalg af sneakers. De er hurtige til at få de nyeste modeller hjem og har alle de dominerende mærker. 

Deres fysiske butik ligger midt i København, og er bestemt også et besøg værd, hvis man er sneaker-entusiast.  

Rezet Store forhandler ikke kun sneakers, men har også bredt udvalg af streetwear med mærker som Soulland, Han Kjøbenhavn og Stüssy.  

To fede køb hos Rezet Sneaker Store:



Asics Gel Kayano Trainer Evo til 849 kr. 

Nike Air Presto QS til 1.049 kr. 

Wardrobe 19

Priskategori: Middel

Udpluk i mærker:  SNS Herning, Journal, Grenson, Whyred, Han Kjøbenhavn, NN.07, Hansen Garments

Wardrobe 19 har i nogle år været en veletableret og respekteret herretøjsbutik - både fysisk og online. Deres netbutik er overskuelig og lettilgængelig, og de væger klassisk håndværk og tidløse herregarderobe-klassikere højt. 

Udvalget er bredt med både tøj, sko, solbriller og andet accessoirers. De er ikke så trendfokuseret som fx Støy Munkholm og Storm, men holder sig til mærker med en klassisk stil.  
 
To fede køb hos Wardrobe 19:

Whyred Teo Neps til 500 kr. 

SNS Herning Neocortex Jacket til 1.800 kr. 

_______________________________________________________________________
5 danske mærker med gode webshops

Soulland 

Han Kjøbenhavn 

Wood Wood

Mads Nørgaard

Won Hundred
_______________________________________________________________________

LÆS OGSÅ: 12 fede køb til under 5.000 kroner

De bedste internationale webshops

Trés Bien

Priskategori: Høj

Udpluk i mærker: A.P.C., Comme Des Garçons, Alexander Wang, Trés Bien, Y-3, Rick Owens

Når man taler webshops er det svært at komme udenom den Malmö-baserede butik Trés Bien. Deres netbutik bliver ofte nævnt, når nettets bedste butikker skal gøres op. 

Butikken er fyldt op med de største internationale modeskabere. Stilmæssigt har de både fast i det klassiske, modefikserede og så har de et godt udvalg af streetwear. 

Desuden har de et rigtig stort og fedt udvalg af accessoirers og sko. 

To fede køb hos Trés Bien:


Trés Bien Tall Wool Jacket til 3.540 kr. 

Our Legacy Shawl Zip Shirt til 1.265 kr.  

Mr. Porter

Priskategori: Høj

Udpluk i mærker: Saint Lauren, Hacket, Maison Margiela, Polo Ralp Lauren, Paul Smith, Givenchy

Små hippe designere, store modehuse, klassisk herretøj, grooming og masser af livsstilsprodukter. Mr. Porter har alt, hvad en moderne mand, der går op i sin garderobe, har brug for.

Sortimentet er kæmpe stort og ligeledes er kvaliteten af produkterne.

Den stilrene webshop er let brugbar ved et overskueligt menu-system, hvor det er nemt at finde frem til den beklædningsgenstand man leder efter. 

Kort sagt har Mr. Porter alt. 

To fede køb hos Mr. Porter:

Saint Laurent Houndstooth Wool Scarf til 1.999 kr.  

OAMC Wool-Hopsack blazer til 7.420 kr. 

End Clothing

Priskategori: Middel til høj

Udpluk i mærker: Carhartt, Gant Rugger, Dries Van Noten, Wood Wood, Nike, Thom Browne

End blev i etableret i 2005 med et mål om at give mænd i Newcastle og omegn bedre muligheder for at være velklædte. Det blev en stor succes og ligeledes har deres netbutik formået at etablere sig på et svært marked.

Der er fokus på streetwear, high-end sportstøj, casual-tøj og mode. Derfor er sortimentet bredt og priserne varierende. Ligesom flere af de andre webshops har End også et stort udvalg af livsstilsprodukter som parfumer, bøger, ure og læderprodukter. 

Butikkens udtryk er lækkert, simpelt og overskueligt. 

To fede køb hos End Clothing: 

AMI Carrot fit trouser til 1.780 kr. 

MKI Varsity Jacket til 1.485 kr.  

Colette

Priskategori: Høj

Udpluk i mærker: Valentino, Givenchy, Dior Homme, Maison Kitsuné, Kenzo, Raf Simons

Colette er Europas, måske verdens mest anerkendte moderne livsstilsbutik. Med et udgangspunkt i den store butik på rue Saint-Honoré i Paris har franskmændene skabt en webshop i samme stilfulde og hippe stil. 

Colette er meget mere end bare tøj. De har et stort sortiment af fantastiske bøger og magasiner, ure, solbriller, parfumer og design som fx B&O. 
Franskmændene har virkelig fingeren på modebranchens puls, hvilket afspejles i den store mængde af mindre og talentfulde designere, som de færreste kender til. Men selvfølgelig bugner butikken også af produkter fra de største internationale modehuse. De har desuden en stor streetwear-afdeling.

Butikken er mere farverig og kreativt bygget op end listens resterende, og den kan ved første indtryk virke en anelse uoverskuelig. Men efter et par minutters navigation virker det hele meget naturligt. 

To fede køb hos Colette:



Larose Paris
Hat til ca. 2.000 kr.  

Comme des Garcons Shirt til 2.350 kr. 

5 budgetvenlige webshops

Uniqlo – Japansk highstreet-kæde, der laver en masse godt basistøj til fortrinlige priser. Hurtig levering fra England.

Zara – Spanke Zara laver brede kollektioner, så der er noget til alle. Hvis man får bestilt tøj hjem i en forkert størrelse, kan man gå ind i en fysisk butik og bytte eller returnere.

COS – Stilrent skandinavisk design til middel-priser. H&M-datterselskabets priser er steget lidt den seneste tid, men det samme har niveauet af deres kollektioner. 

Asos – Den kan virke uoverskuelig. Men til gengæld har de alt. Udvalget af mærker er kæmpe stort, og desuden kan Asos’ eget tøj fås til utroligt lave priser.

Topman – Den britiske highstreet kæde er blevet en verdensomspændende spiller i modebranchen. De har desværre ingen fysik butik i Danmark, men heldigvis har de en velfungerende webshop med et kæmpe udvalg. 
______________________________________________________________________
Faktaboks:

Brug SHOPUSA når du skal købe ind på en amerikansk webshop. De håndterer fragt, told og moms for dig. Lav en SHOPUSA-postadresse, så undgår du at betale toldgebyr på 260 kroner.

Læs mere her
______________________________________________________________________

Bliv venner med Euroman på Facebook.

LÆS OGSÅ: Danmarks 25 bedste mærker

LÆS OGSÅ: Polotrøjen gør comeback

LÆS OGSÅ: Syv sko der går til alle tider