Hvis du stadig går og tænker på Justin Bieber som en nuttet lille dreng, så viser en ny reklamekampagne fra Calvin Klein ham fra en mere mandig side. 

Iført et par Calvin Klein-underbukser og et par lavt siddende jeans demonstrerer den canadiske popsanger toptrimmet muskulatur.

Calvin Klein satte i 1992 nye standarder for, hvor meget opmærksomhed, man kan tiltrække sig med en reklame for herreundertøj, da de stylede Marky Mark i et lignende outfit - dog helt uden tatoveringer.

Og nu ser det ud til, at mærket, der generelt slår sig op på en tæt forbindelse til musikere, forsøger at gentage kunststykket med den veltrænede Bieber.

I billedserien fra 1992 blev Marky Mark skudt sammen med en purung og topløs Kate Moss, på lignende måde har Calvin Klein parret Bieber med den hollandske topmodel Lara Stone.











De er i det hele taget dygtige hos Calvin Klein til at referere til deres fortid, sidste år lavede de en reklame med Kate Moss' lillesøster, Lottie Moss, i en remake af sin storesøsters berømte reklameserie fra 1990'erne.


LÆS OGSÅ: 10 ting, der aldrig går af mode

LÆS OGSÅ: Video: Ronaldo i bizar japansk reklame

LÆS OGSÅ: Se ny sexet Calvin Klein-reklame