Nr. 1 - Jannick Pihl Rasmussen


19 år, medstifter af modebloggen welcome.dk 


Hvornår føler du dig mest velklædt?


”For mig handler det primært om, hvordan tøjet sidder på kroppen. Jeg er ret tynd og er derfor altid opmærksom på, at mit tøj ikke sidder for løst. Jeg forsøger altid at afspejle min personlighed i det tøj, jeg har på. Det kan for mit vedkommende være et par nypressede bukser, rene sko og en hvid T-shirt eller skjorte.”


Hvem synes du er Danmarks bedst klædte mand?


”Sergei Sviatchenko (kunstner m.m., red.). Han og hans to sønner, Erik og Philip, forstår virkelig, hvad det vil sige at være velklædt. Ens påklædning kan sige meget om personligheden, og her kan man roligt sige, at det stemmer overens. Det er tre velovervejede og fornuftige mænd, som altid klæder sig velovervejet og fornuftigt.”


LÆS OGSÅ: Læsernes kåring: Danmarks bedst klædte mand 2015 - Nr. 2 Martin Qvist


Hvilken ting i din garderobe er du gladest for?


”En taske fra samarbejdet mellem Mismo og Close Up And Private. Den bliver hyppigt brugt og passer til stort set alle mine outfits. Førhen betød det ikke så meget for mig, hvilken taske jeg svang over skulderen. Da jeg så den første gang, sagde jeg til mig selv, at den måtte jeg bare eje. Det gør jeg nu, og jeg er helt vild med materialerne.”

 


Hvilken ting i din garderobe fortæller den bedste historie?
 

”Et par Stan Smith-sneakers fra Adidas, som jeg vandt i en konkurrence på Instagram, hvor jeg fik mit eget ansigt trykt på pløsen i stedet for Stan Smiths. Der var flere, der blev grønne af misundelse. De står stadig ubrugte derhjemme.”


Har du et stilmæssigt forbillede?


”Det må være Erik Sviatchenko (fodboldspiller for FC Midtjylland, red.). Han formår altid at klæde sig knivskarpt med en stram slipseknude til en hvilken som helst blazer. Det er ikke kun hans påklædning, men også hans ydmyge tilgang til andre mennesker, som vi andre kunne lære meget af.”

LÆS OGSÅ: Julegaver: 58 ting vi ønsker os

LÆS OGSÅ: Læsernes kåring: Danmarks bedst klædte mand 2015 - Nr. 3 Jon Munk Ellingsgaard

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte mand 2015: Nr. 1 - Mikkel Gregers Jensen