Det er Pharrell Williams yndlings modebutik. En seks-etagers butik placeret midt i det mondæne Mayfair i det centrale London, og som i flere år har været forbillede for mange internationale modebutikker.

Dover Street Market fejrer i disse dage 10 års jubilæum. Og i den forbindelse har de fået flere af modens storspillere til at designe specielle produkter til dem. Blandt disse er Comme des Garcons, Fred Perry og Nike, der har lavet en speciel udgave af deres historiske Tennis Classic til den hippe London-butik. Men også streetwear-mærker som Undercover og Palace Skateboards deltager i den store jubilæumsfejring. 

LÆS OGSÅ: Danske BRAND8 åbner ny international webshop

Butikken er etableret af kvinden bag japanske Comme des Garcons, Rei Kawakubo, og var mærkets første koncept-butik. Siden begyndelsen i 2004 har butikken  kombinationeret Comme des Garcons egne kollektioner med andre anerkendte mærker. Sidenhen er konceptet blevet udbredt til New York, Tokyo og Beijing. 

Der blev i sidste uge holdt lukket over tre dage, for at butikkens personale og de tilknyttede mærkers designere, kunne totalrenovere butikken og gøre klar til jubilæumsfejring i mandags. 



Blandt de mange internationale designere, der var at finde i butikken i disse dage var også den danske smykkedesigner Sophie Bille Brahe, som har lavet en særlig kollektion i samarbejde med Dover Street Market. Sophie, der er udannet i netop London, laver eksklusive smykker af guld og andre ædle materialer.   

LÆS OGSÅ: Dominerende streetwear-mærker laver ny sneaker sammen

Står man og skal til London i nær fremtid, ville et besøg af den overdådige butik være oplagt. Ellers er alle de særlige jumilæumsprodukter nu til gængelige i deres webshop.  




Nike x Dover Street Market



Comme des Garcons x Dover Street Market


Fred Perry x Dover Street Market


Vans x Dover Street Market


Eastpack x Dover Street Market


New Era x Dover Street Market


Undercover x Dover Street Market


Palace Skateboards x Dover Street Market

LÆS OGSÅ: Jordan og Federer mødes, og flot tennissko opstår