Herregarderoben har igennem mange år været påvirket af sport. Allerede i 50’erne blev Converse All Star basketball-sneakers, baseball-kasketter og T-shirts og sweatshirts en del af hverdagsuniformen, og siden har de fleste nævneværdige modehuse ladet sig inspirere af sportsgrene.

I dag kan det være svært at skelne mellem, hvornår folk er på vej i træningscentret eller på arbejde, og det gælder om at finde den rette balance. Løbesko – og sneakers i det hele taget – er det letteste element at tilføje til jeans, lærredsbukser eller sågar et jakkesæt.


Converse All Stars var en fast del af basket-uniformen i 1970. 

På vores forside med Nikolaj Lie Kaas i februar stylede vi ham med en nylonvest over et jakkesæt. Rejser man til Rom eller Milano i forårs- eller efterårsmånederne, er kombinationen af vest over habit en almindelig løsning, når man vil holde varmen og bruge jakkesættet på et afslappet plan. 


Nikolaj Lie Kaas i vores februar-udgave.

Klassikere som trench- og carcoats er oftest i bomuld med en vandafvisende overfladebehandling, men flere og flere mærker tilbyder lette nylonversioner, der ikke kun tjener et praktisk formål. De fylder intet i sammenpakket tilstand, holder på form og farve, holder regn og blæst lidt på afstand og holder rent stilmæssigt.

Et billigt alternativ til de historiske Burberry-versioner. 

 Er musikeren Ian Brown mon på vej i træningscentret?

LÆS OGSÅ: Modeposten: 3 sneakers og en forårsjakke

LÆS OGSÅ: Køb dine sneakers her: De 7 bedste webshops

LÆS OGSÅ: De 12 bedste webshops til herretøj