Lidt uden for sæson og før alle andre viste Won Hundred i sidste uge deres forår-/sommerkollektion for 2014 i industrielle omgivelser på deres showroom i Frihavnen. Det danske mærke, der i sine indledende år mest var kendt for jeans, beviste endnu en gang, at de også kan føre an, når det kommer til konstruktioner, læder, strik og generel god smag.


Enkelt, men med kant. Won Hundreds dobbeltradede habitjakke er en velkonstrueret genganger fra tidligere. Generelt er den dobbeltradede jakke tilbage, det er bare ikke alle, der formår at ramme et snit og en pasform, der som her fungerer lige godt om den er åben eller lukket.


En forfriskende tofarvet version af bikerjakken. Denne er lavet specifikt til Barney’s i NYC.


Et godt eksempel på hvordan streetwear og high fashion favner hinanden i en dyster forening. En stil som blandt andre Rick Owens og Givenchy har vundet store markedsandele på i de senere år.


Den klassiske frakke over et fuldt denimlook understregede en god kontrast mellem Won Hundreds denimophav og deres mere rene fashionudtryk.


Et af mine favoritelementer i kollektionen, er de stilrene slip-ons i enten helt sort eller helt hvidt skind.


Den kortærmede skjorte har fået en genoplivning, der er værd at bemærke. Her en helt ren version, der fungerer rigtig godt.


En stilren, men forfriskende fortolkning af den klassiske carcoat i ekstra kort version.


Denim under velkonstrueret jakke.  De grove og tunge derbysko er i øvrigt endnu en af mine favoritter i kollektionen.


Det er ikke så tit at Won Hundred bryder deres sort/hvide univers, men når de gør, så lægger man mærke til det.

Alt i alt en vellykket kollektion, der går lige i hjertet på dem med en forkærlighed på det smalle og sorte.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman