Stockholms modeuge er skudt i gang med nogle af landets flagskibe inden for herrermoden. Her er indtrykkene fra deres shows på førstedagen.

Björn Borg





Det er første gang, at Björn Borg holdt show under den svenske modeuge, og det gik ikke stille for sig. I en underjordisk grotte kom modeller med dukkemasker glidende, og til tider dansende, ned af catwalken i mærkets sports, bade og undertøjskollektion. Et ekstravagant show, der var stylet af ingen ringere end Lady Gagas personlige stylist, Bea Åkerlund.

Se hele kollektionen her

Oscar Jacobsen





Inspirationen er hentet fra 1920’ernes USA til det eksklusive mærke Oscar Jacobsons show. Enkelt og dobbeltradede blazere i sandfarvede, grønne og blå nuancer, stylet enten med skjorte og bredt slips, eller den efterhånden uundgåelige rullekrave, der gik igen hos J. Lindeberg. En tendens, der ikke er til at komme udenom denne vinter, og øjensynligt også langt ind i næste sommer. 

Se hele kollektionen her

J. Lindeberg





J.Lindeberg’s forår/sommer 15 kollektion kørte videre på efterårskollektions rockede look, dog i en lysere udgave og med inspiration fra The Beatles. Langhørede modeller i lyse jeans, læderbukser, smalle enkeltradede blazere og Chelsea støvler spankulerede ned af catwalken. Tilsat et strejf af dyre- og blomsterprint. Enkelte looks var mere henvendt moden blandt de svenske drenge end de danske – men de ovenstående, mere nedtonede sæt, rammer plet.

Se hele kollektionen her