Hvilken ting i din garderobe er du gladest for?

”Lige nu må det være en poncho med polokrave i en dyb indigo-farve fra en butik ved navn RTH, der ligger i West Hollywood, USA. De producerer lædervarer og tøj i en systue i baghaven, hvilket gør butikken ret unik. Jeg er blevet helt vild med ponchoen, og jeg ville ønske, at jeg havde købt den i flere farver, men det må vente til næste gang, jeg besøger Hollywood.” 

Hvilken ting har den bedste historie?

”En vintage hawaiiskjorte, som jeg købte på min første tur til New York med Our Legacy i 2000. Selv om skjorten var ret dyr, måtte jeg eje den. Siden lavede vi selv et lignende print og brugte det på fx denim- og chambray-skjorter. Det er ikke for at prale, men jeg tror, det bidrog til at skabe en bevægelse eller tendens med all-over print på ikke bare hawaiiskjorter, men også mere traditionelle skjorter. Med årene er hawaiiskjorten kommet til at betyde noget særligt for mig, fordi den var medvirkende til, at vi som mærke fandt en niche.”  



Hvad er dit dårligste køb?

”Jeg må indrømme, at jeg har en form for sko-afhængighed. Når det handler om tøj, kan jeg godt lide, at jeg har gået det til, og det ser lidt slidt ud, men når det kommer til sko, har jeg det helt modsat. Mine sko skal helst se helt uberørte ud, og man kan vel godt sige, at der er en lille hiphopper inde i mig, der elsker følelsen af at pakke et par helt friske sko op af æsken. På et tidspunkt var jeg besat af cordovan-sko, hvilket var perfekt, for jeg havde en ven, der arbejdede for et amerikansk mærke ved navn Alden, der laver de mest fantastiske cordovan-sko. Jeg endte med at købe så mange par Alden-sko, at det tog overhånd, så på nuværende tidspunkt har jeg mange helt nye par liggende, hvilket er super synd, for de er for dyre og vellavede til bare at ligge i en æske. Mit værste køb må derfor være at over-købe cordovan-sko fra Alden.” 

Hvilken ting er du mest ærgerlig over at have mistet?

”I mine tidlige teenageår gik meget af min tid med at skate, spille med i hardcore punkbands og samle på originale hardcore band-T-shirts. På en ferie i Norge med min familie havde jeg taget de omkring 20 T-shirts, som min samling bestod af, med. En dag tog vi til Stryn for at stå på snowboard, og fordi vi under hele ferien havde boet i hytter eller i vores bil, ville mine forældre forkæle os med en enkelt hotelovernatning i Oslo, inden vi skulle hjem. Da vi ankom til hotellet, lagde jeg som det første alle mine T-shirts ud på sengen, så jeg kunne vælge, hvilken af dem jeg ville tage på til aftensmaden senere på dagen. Mens vi spiste aftensmad, var der indbrud på vores værelse, og alle mine T-shirts samt min søsters walkman blev stjålet. T-shirtsene var ikke meget værd dengang, men de bliver solgt for flere tusind dollars på eBay i dag. Selv om det godt kan plage mig, er det ikke det, det handler om, for hver eneste T-shirt rummede et særligt minde.” 

Hvad vil du gerne føje til din garderobe?

”Hvis du spørger min kone, vil hun sige, at jeg burde reducere mit tøjforbrug og ikke forøge indholdet af mit klædeskab. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle ting fra The Elder Statesman, der er et tøjmærke fra L.A. De har en virkelig fed vibe og laver fantastisk håndlavet kashmirstrik. Jeg er især vild med deres farvevalg og store mønstre, der anvendes på de fineste materialer.”

LÆS OGSÅ: Libertine-Libertine-chef: Disse ting til garderoben jagter han

LÆS OGSÅ: Sæsonskifte: 6 nye kollektioner du godt kan glæde dig til

LÆS OGSÅ: 6 nye danske tøjmærker du bør holde øje med i 2016