Cristiano Ronaldo har oplevet en dag på kontoret sammen med sin kæreste.

Det skete, da fodboldspilleren og modellen blev skudt til forsiden af den spanske juniudgave af Vogue.



Som man ser, er resultatet er blevet ganske letpåklædt, Ronaldo er faktisk kun iført ørering og sin kæreste, Irina Shayk.

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li’ på Instagram: Irina Shayk

Den russiske model er vant til at klæde sig af for fotografen, men det har nok heller ikke været en decideret udebaneoplevelse at smide kludene for verdens bedste fodboldspiller, der også tidligere har optrådt som fotomodel. 

De fleste husker nok, da han poserede for vores hjemlige underbuksemærke JBS. Tidligere har den veltrænede portugiser også været model for Calvin Klein.

Så det har sikkert ikke krævet megen overtalelse for stjernefotografen Mario Testino at få ham og Irina til at gøre det til Vogue. Og det er vel et oplagt valg for den peruanske fotograf at portrættere succesparret for deres fintunede fysik – du kan se en video med hans arbejde under skydningen her.

Det er selvfølgelig også et oplagt valg at sætte en fodboldspiller på forsiden af et nummer der udkommer i samme måned, hvor VM begynder.

Desuden kan det ligne en tendens hos Vogue-koncernen at sætte et attraktivt power couple på forsiden. I april var Kanye West og Kim Kardashian var eye candy på forsiden af amerikansk Vogue – et billede, der minder meget om Ronaldo/Shayk-opstillingen, bare med mere tøj på:



Vogue havde håbet, at bladet ville sælge op mod 500.000 eksemplarer, men salget i april måned endte omkring de 250.000 solgte eksemplarer.

Det skal blive spændende at se, om Ronaldo bliver guld værd denne sommer – i mere end en forstand.