Superstjernen kunne i går aftes under New Yorks modeuge præsentere sin første og meget imødesete kollektion i samarbejdet med adidas Originals. 

Med store modeikoner som Alexander Wang, Russell Simons, Beyoncé og Jay Z siddende på første række viste Kanyes udvalgte modeller det nye tøj og sko frem.

Under showet fik vi også et første kig på den lave udgave af den nye Yeezy Boost. En meget sokkelignede og moderne løbesko med den nye Boost-teknologi, der med sin særlige sål giver ekstra energi og komfort. Udgivelsesdatoen er endnu uvis. 



Unisex-tøjlinjen var - ligesom mange af de store modehuse - inspireret af militæret, og indeholdt lange frakker, oversized sweats og korte bomberjakker. Det meste holdt i forskellige nuancer af army grøn, brun og sort. 

Under catwalkshowet præsenterede Kanye samtidig et helt nyt nummer for omverden. Et nummer, hvor han får besøg af Sia og Vic Mensa, og som kan høres i den nedenstående kollektions-video.

I videoen får vi endnu en gang et indblik i Hr. Wests store tanker om sig selv og sin omverden. Med kollektionen, som han skriver som verdens første løsnings-baserede tøjlinje, ønsker at han få folk til at tro på, at de kan blive ”awesome”.



Her er lidt flere billeder fra den nye kollektion.  















LÆS OGSÅ: Derfor smiler Kanye West ikke

LÆS OGSÅ: Danmarks vigtigste mærker – de udanske

LÆS OGSÅ: Peter Falktoft laver sit eget sneakerdesign