Det ultra hypede New Yorker-mærke er klar med deres bidrag til en farverig og spraglet sommersæson. 

De er ligesom mange andre af tidens modehuse gået tilbage i tiden for at hente deres inspiration. Med masser af referencer fra 90’ernes gademiljø er flere elementerne som direkte taget ud fra et GTA-spil. 



I sædvanlig Supreme-stil er der masser af elementer fra sportens verden. Selvfølgelig er skateboard-kulturen vidt repræsenteret. Men også baseball- og basketballtrøjer spiller også en væsentlig rolle. Blandt andet har Supreme lavet en nyfortolkning af Patrick Ewings All Star-trøje fra 1994. 



På trods af at Supreme kun forhandles i deres egne flagskibsbutikker i New York, Los Angeles, London og Tokyo og i meget få eksterne butikker, har det rød-hvide logo fyldt gadebilledet på mange caps i mange storbyer verden over. 

Og selvfølgelig har streetwear-kongen igen valgt at lægge masser af kræfter i en ny omgang hovedbeklædning. 



Supremes kollektioner forhandles stadig ikke i Danmark, men man kan få fingrene i de efterspurgte stykker tøj gennem deres webshop fra den 26. februar. Står man og skal til New York, Los Angeles eller London i nærfremtid, kan man glæde sig over at kollektionen vil være i Supremes butikker den 19. februar. 

















LÆS OGSÅ: Danmarks vigtigste mærker – de hippe 

LÆS OGSÅ: Storsmilende Kanye viste hele Adidas-kollektionen frem under New Yorks modeuge

LÆS OGSÅ: Det ønsker vi os i denne uge #9