Det hele behøver ikke være nyt. Hvis du leder efter tøj med sjæl og historie til garderoben, er det i de små vintagebutikker, du skal tage hen. Vi har fundet tre vintagebutikker i København, som er et besøg værd. Se hvilke herunder.

Episode – Larsbjørnsstræde 8, København K.


Er du helt vild med denim, skal du lægge vejen forbi vintage-shoppen Episode på Larsbjørnsstræde i Pisserenden i København. De har et stort udvalg af unikke denimjakker og -skjorter til billige penge og i mange forskellige nuancer. Hvis du vil køre det rå look sælger de også lækre læderjakker og -støvler. Derudover er Episode også garant for et stort udvalg af sweatshirts fra blandet andet Adidas.



Time’s Up – Krystalgade 4, København K.


Er du til de lidt mere eksklusive vintage-fund, skal du tage forbi Time’s Up Vintage i Krystalgade. Her kan du finde old school slips og lækre butterflies, tunge striktrøjer, blazere og en masse andet fra de helt store designhuse som Yves Saint Laurent og Gucci.



Wasteland – Studiestræde 5, København K.

Hvis du vil i en butik, der har lidt af det hele, skal du besøge Wasteland i Studiestræde. De har et kæmpe udvalg af accessories som solbriller, lædertasker og – mavebælter, Converse og kasketter. Leder du efter nogle fede oversize skjorter, armyjakker eller T-shirts med print, er Wasteland et besøg værd.