'

Dansk smartphone-producent udfordrer iPhone

Det danske designfirma Lumigon har løftet sløret for en smartphone med navnet T2. Et pænt, minimalistisk ydre kombineret med en god performance får Lumigon T2 til at se særdeles lovende ud.

Lumigon T2 kommer med en 3,8” HD skærm, er udstyret med en 1,4 Ghz processor og lydenkomponenterne er produceret af Bang og Olufsen. En særpræget feature ved Lumigon T2 er muligheden for at bruge telefonen som universal-fjernkontrol til musikanlæg, tv og hvad du ellers måtte have af elektroniske remedier.

"Med T2 præsenterer vi en alternativ smartphone til de sædvanlige modeller, der allerede fås på markedet. Vi tror på en efterspørgsel efter noget nyt, med et anderledes look og en anderledes historie," siger Lars Graversen, CEO for Lumigon, i den medfølgende pressemeddelelse.

Lumigon T2 kører på Android og bliver lanceret i udvalgte lande i Europa og Asien i første halvdel af 2012. Om det bliver en seriøs udfordrer til de eksisterende smartphones bliver interessant - men godt at se, at Danmark også vil spille med, når snakken falder på elektronik.

Pris: ca. 4.600 kr.LÆS OGSÅ Euromans ultimative guide til iPad

FACEBOOK Bliv ven med Euroman

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok