11. december

Det danske landshold til VM i Rusland

VM i Rusland skal give de unge generationer den samme kærlighed til landsholdet, som vi andre er vokset op med

Danske fodboldfans født mellem 1975 og 1997 er nogle heldige kartofler. Stort set hver anden sommer har været en rød-hvid fodboldfest med højdepunkterne i 1986, 1993 og 2008. For de fans der er født efter 1997 er det en helt anden historie. Det danske landshold har været skuffende, dårligt og ofte helt fraværende, når de store slutrunder skulle afvikles. Bliver VM i Rusland startskuddet til en helt ny generations kærlighed til landsholdet?

Mest Læste
  • Alle
  • Mode
  • Gastro
  • Sport
  • Kultur
  • Podcast

08. december

Nye serier i december

Fem fede serier i december – uden jul

Det vrimler med serier – der overhovedet ikke handler om jul – på streamingtjenesterne for tiden. Ja, faktisk kan man sagtens komme igennem december uden sne, gavestress og klejnekvalme.

07. december

Podcaten 'Den Grå Side'

Søren Rasteds grå side: "Man skal ikke tage sex alt for alvorligt"

Med podcasten ’Den Grå Side’ har Søren Rasted opnået stor succes ved at invitere gæster ind i sit velourbeklædte studie og få dem til at højtlæse erotiske historier fra Rapport. I december inviterer han lytterne ind i drengehulen til en julespecial-udsendelse på Bremen Teater – fortsat ud fra mottoet om, at porno skal høres og ikke ses.

03. december

Nu er det Jesper Juhl igen

Sæsonen for julefrokoster bliver snart drukket i gang. Comedy Aid-vært Jesper Juhl har optrådt til mange af dem og var engang så bange for at få tæsk, at han gemte sig et baglokale i flere timer.