Godmorgen, selvom det er Grundlovsdag, skal du ikke snydes for en morgenpost. Jeg har stykket lidt lækkerier sammen, du kan finde her:

______________




Legenden Jürgen Klinsmann er som bekendt fodboldtræner for USA. Ikke nok med at han skal få det bedste ud af et middelmådigt hold; han skal også ændre den grundlæggende opfattelse af fodbold i amerikanernes bevidsthed. Lidt af en opgave...

______________




America’s Most Convincing Barack Obama Impersonator

"Imagine waking up one day to discover that you look so much like one of the world’s most famous faces and that there may be job opportunities and fame waiting for you—if you play your cards right. That’s what happened to an unemployed 45-year-old Puerto Rican man in the Bronx named Louis Ortiz, whose striking resemblance to President Barack Obama is so uncanny, he began getting used to being stopped and approached for pictures with strangers on the street in early 2008."

Look-a-like.

_____________




Amerikanere smager udenlandsk alkohol for første gang. Haha, det er sjovt.

_____________




Hvis man vurderer efter størrelse og vægt, er frimærket herover det dyreste objekt i verden. Solgt for 20 $ millioner.

______________




Så langt kan man rejse fra London for et givent beløb. Gad godt se en lignende oversigt for hele Europa.

______________
 



Vintage-a-Peel er en fin blog (enkelte gange NSFW) med lækre billeder.

______________




Som jeg også var inde på i morgenposten i går, var det 25-års dagen for massakren på Tiananmen Square i Beijing. I går fik vi historien om det berømte billede med manden foran kampvognene, men jeg var faktisk ikke klar over, at der også fandtes film af episoden. Tjek også Tiananmen Square før og nu.

_______________




Og lige en enkelt ting med Tiananmen Square. Blev i går gjort opmærksom på videoen ovenfor, hvor tilfældige kinesere bliver spurgt, om de ved, hvilken dag det er. Den kollektive fortrængning er enorm og frygtelig.

_______________




The Secret Life of an Obsessive Airbnb Host

"Determined to quit his tired government job, one D.C. office drone saves $25,000 by renting his apartment nightly and secretly sleeping on the office floor."

Wow. Fantastisk læsning.

_______________




Google forsøger ihærdigt at lancere Google Glass som noget fedt og innovativt (og jeg tvivler virkelig meget på, at det griber om sig). Imens er et firma i Taiwan klar med en lignende brille, der er i direkte konkurrence med Googles, og som koster en tredjedel.

_______________




'The 7 Most Endagered' er et virkelig fint projekt, der tilsigter at støtte de syv mest udsatte og bevaringsværdige bygninger og monumenter i Europa. Det startede sidste år og nu har man lavet en shortlist over 11 bygninger, man gerne vil have i betragtning til projektet, der yder økonomisk støtte og rådgivning. Sejt.

________________


Jeg har en stor forkærlighed til tech-brands, der går op i produktudvikling og innovation af materialer. Et af de freemeste er ISAORA, der nu har søsat en performance kollektion. Tøjet fungerer, og så får det dig selvfølgelig også til at se fremragende ud, når du træner.

________________




Jeg har ikke mere for i dag, men jeg er tilbage igen i morgen.

PEACE.