Godmorgen, jeg var lige så glad her på denne smukke sommerdag, men så brød min computer sammen og jeg mistede alt, der ikke var gemt, så nu er jeg sur. Hrrrmmfff. Dagens morgenpost:

____________




Nyt fra Jurassic 5 med en meget klar hilsen til White Stripes. Det lyder lige præcis som J5 og jeg kan lide det.

____________




De gode folk fra Atlas Magasin, der både udkommer både på print og online, er klar med deres første bog. Titlen er 'Alle banker dig i hovedet med narrativer' og bogen er en samling udvalgte artikler fra Atlas i perioden 2010-14. Højst læsværdig.

______________




Spotify har nu 10 mio. betalende kunder, men formår stadig ikke at tjene penge. Flot.

_______________




Nostalgitrip: 80's and 90's Stuff.

______________




This Brutal House er er ret sej side med, ja, brutal arkitektur fra sociale boligprojekter fra efterkrigstiden.

______________




Verdens ældste kogebøger.

______________




Morrissey har fødselsdag i dag, tillykke, og kan man forestille sig at han bliver fejret bedre end med et Miley Cyrus-cover af 'There is a light that never goes out'? Nej vel?

______________




McDonald's har fået ny maskot og har samtidig givet alle os andre endnu en grund til aldrig at komme der igen. Som Washington Post skriver: "I thought nothing could drive me into the arms of kale. I was wrong."

______________




Har du nogensinde undret dig over, hvad en dirigent egentlig laver. Forklaring følger.

______________




Og meget apropos at miste det, man ikke har gemt: Jeff Jarvis mindes den tid, hvor alt ikke blev gemt i skyen, men hvor man med jævne mellemrum trykkede ctrl-s for at gemme det dokument, man arbejdede i. Hans tekst er desuden et ret sjovt tilbageblik på, hvordan det var at arbejde i digitalt regi i de helt unge dage.

______________




Det er snart tid til VM, hurra, og magasincovers verden over har øjnene rettet mod Brasilien. En fin oversigt over et par håndfulde af dem og interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skrive om VM.

______________




Det er ikke hver uge, jeg lige får klikket mig forbi Last Nights Party. Men når jeg endelig gør, er jeg altid underholdt. Siden har eksisteret i mange, mange år, og fungerer som fotografen Merlin Bronques' dokumentation af nattelivet i hele verden, dog primært Miami, New York og LA. Hans skildringer af de energier, der styrer fester og ungdommen, er virkelig gode. Nå, men hans seneste projekt, Martina, er en fed interaktiv feature, hvor man selv styrer handlingsforløbet. Fedt!

______________




Sådan får du en maskulin stemme.

______________




GoPro's evolutionary plan to expand

"The hardware, the physical object, is meant to draw you into the company's larger world of diversions and thus become an indispensable gateway. (...) So perhaps we shouldn't have been surprised to hear that GoPro, the inventors of a bad-ass little camera, are seeking to expand beyond the physical device and into the realm of media."

GoPro vil ikke nøjes med at lave kameraer. De vil også være et mediefirma.

_______________




Det var alt for i dag. Tak fordi du kiggede med og vi ses jo bare igen i morgen. Nyd vejret for SATAN.

Peace.