Jakob Cedergren på forsiden af nyt Euroman

Jakob Cedergren på forsiden af nyt Euroman

Send kæresten væk, sluk telefonen, sæt kæffen over og læn dig tilbage. Det er den tid på måneden. Det nye Euroman udkommer i denne uge.

På forsiden har vi i denne måned Jakob Cedergren, der er aktuel i Nils Malmros' meget omtalte film, 'Sorg og Glæde'. Cedergren fortæller om skuespillet, friheden ved at være et barn samt ungdommen, hvor han både breakdansede og spillede guitar.

Du kan også læse portrættet om den lille by Skodborg, hvor der over tre år skete tre mord. Mød desuden fem mænd, der lever af at få børn til at grine, læs om minerydning i Libyen, få vejledning til årets julefrokoster, lær om lykke, Nobelprisen og den nordiske nedtur.

Find ligeledes inspiration til decembergarderoben, der skal i stand til sæsonens mange fester. Se gadestil fra New York, find din tunge vinterjakke og gå mere i strik.

Alt det og meget, meget mere får du i det nye Euroman, der rammer samtlige af landets bladudsalg og abonnementspostkasser i denne uge.Abonnenterne skal selvfølgelig også have en særlig forside. Hvis du endnu ikke er abonnent, men gerne vil i stald hos Euroman, kan du bestille abonnement her.FACEBOOK Bliv ven med Euroman