Nyt Euroman på gaden
De to forsider - til venstre forsiden i løssalg, til højre forsiden for abonnenter. Fotograferet af Rasmus Weng Karlsen

Nyt Euroman på gaden

Din sommerferie er forbi, dit løfte til dig selv om at bringe feriestemningen tilbage på arbejdet forsvandt efter første budgetmøde og bedst som august startede med hedebølge, er vejret nu vendt til slagregn og tilstande der er en engelsk sværindustriby værdig. Men heldigvis er det den tid på måneden (ikke dén tid på måneden, men den gode tid på måneden).

Der er nemlig et nyt Euroman klar til vores kære læsere. Og hvor vi de seneste to gange har haft de unge talenter Andreas Cornelius og Thorbjørn Olesen på forsiden, er der denne gang en granvoksen mand, der pryder omslaget: Søren Malling.

I et stort portræt af Malling fortæller han om det sene gennembrud og den lange udvikling, har har været igennem som skuespiller. Han var et ukendt navn i 15 år, men endelig fik arbejdsmanden, håndværkeren og skuespilleren det store gennembrud.

Mød Ronaldo og Messi i kampen for at blive verdens bedste, kom med bag kulisserne ved Bruun Rasmussens auktioner og mød Danmarks ældste player, Bent Fabricius Bjerre.

Bliv inspireret til efterårets mode med 35 siders denim der dur, og gør dit arbejds- eller studieliv meget sjovere med vores guide til 25 ting, der pynter på kontoret.

Alt det og meget, meget mere kan du finde i det nye nummer af Euroman, der rammer kiosker og postkasser landet over i denne uge. Læs også chefredaktør Jens Vilstrups leder om rivalernes kamp og det faktum, at der ikke er helte uden skurke. Det er i sandhed den tid på måneden.

God læselyst.