6 køkken-redskaber der gør dig til mesterkok hver gang

6 køkken-redskaber der gør dig til mesterkok hver gang

6 køkken-redskaber der gør dig til mesterkok hver gang

Finere madlavning er in. Det vidner et utal af kogebøger, madprogrammer og Hollywood-film, der har mad som omdrejningspunkt, tydeligvis om.

Den finere madlavning har op gennem 00'erne og 10'erne fået status som regulær finkultur. Kan du citere Dostojevski, snakke Twin Peaks og servere et lille kulinarisk mesterværk på én gang, så er din kulturelle kapital i maks.

Men mens du kan læse op på Dostojevski og Twin Peaks på Wikipedia, så kræver den finere madlavning gode råvarer, et godt køkken og de rigtige redskaber.

Derfor giver vi dig her 6 køkkenredskaber, der vil kunne gøre dig til en mesterkok hver gang!

1. Den intelligente pandeDenne pande sørger for, at din steak, laks - eller hvad der nu skal steges - altid har den helt rigtige temperatur. Panden fortæller dig, hvornår maden er klar, uden at du gentagne gange skal stå og stange en gaffel i bøffen. Pantelligent virker til de fleste smartphones – både via wifi og bluetooth.

2. Siemens iQ700 indbygningsovneIngredienserne i en ret skal smelte sammen til en smuk helhed. Det gælder også for det perfekte moderne køkken. Den nye serie iQ700 indbygningsovne fra Siemens byder på en række innovative og exceptionelle funktioner. Du kan kombinere produkterne til perfektion. Resultatet er et køkken, der oser af elegance. Du får ikke kun et ukompliceret og minimalistisk design. De nye iQ700 ovne med innovative funktioner som varioSpeed, kan reducere tilberedningstiden med op til 50 %, uden at det går ud over resultatet

3. Smart køkkenvægtTil næste sæson af "Den store bagedyst" kan du med denne køkkenvægt tillade dig at slå en hånlig latter op. "Ha! Det kan du da gøre bedre". Ja, ja, hovmod står for fald, men ikke hvis du har erhvervet dig denne køkkenvægt.

Nu kan du som en anden Micki præsentere en lemon sorbet med syrup sukker og et lille(bitte) strejf af mynte. Køkkenvægten guider dig via smartphone eller tablet gennem et udvalg af bageopskrifter. Du skal blot placere en skål på vægten, og så vil den helt nøjagtigt fortælle dig hvor meget og hvilke ingredienser, der skal hældes i skålen, ligesom du nøjsomt instruereres i hvordan du bager den perfekte kage eller dessert.

4. Wifi-kaffebryggerenHar du lige præsteret en pragtmiddag efterfulgt af din (nu helt egen) lemon sorbet-dessert, så er det ved at være tid til kaffe. Med denne her kaffebrygger skal du blot trykke på en knap på din smartphone, så er kaffebrygningen allerede i gang.

5. Madlavning har aldrig været nemmereIgen er vi tilbage ved Siemens iQ700 køkkenserie, og det er der god grund til. Køkkenet kan i sidste ende få selv den mest gastronomiske analfabet til at ligne en mesterkok. Udover ovnene har du med serien mulighed for at indbygge en fuldautomatisk kaffemaskine og vaskemaskine. Skufferne holder bestikket varmt, alt imens en kogesektion fordrer fleksibilitet og innovation.

Og oven i har køkkenserien en display-funktion, der på pædagogisk vis gør, at den gode middag er så godt som givet på forhånd.

6. Ægge-timerenNej, enhver idiot kan ikke koge et æg! Det er en kunst at koge et æg helt rigtigt. Det hjælper dette smarte æggeur dig dog med i fremtiden. Nu kan du time det sådan, at du får ægget præcist som du ønsker.

Se, hvad vi ellers skriver om: Design