Bjarke Ingels afslører billeder af det nye Washington Redskins stadion

Bjarke Ingels og hans firma BIG fylder mere og mere i det amerikanske landskab. Der er flere spektakulære bygninger på vej i blandt andet New York, og nu har de også fået æren af at skulle lave et helt nyt stadion til NFL-holdet Washington Redskins.

Det blev afsløret i det legendariske journalistiske tv-program 60 Minutes, og nu kan vi også vise BIG’s visioner, som selvfølgelig inkluderer andet end blot et stort stadion med en parkeringsplads.

Et af de nye tiltag er en slags voldgrav, der vil omkranse stadionet. Her vil det være muligt at surfe (!), ro i kajak, og om vinteren skal man kunne skøjte. Selve området vil gøre, at 'en tur til stadion bogstavlig talt bliver som en skovtur', som Bjarke Ingels siger til Deezen.

Stadionet er omringet af en amfi-lignende område, der også kan forvandles til et koncertområde med plads til 100.000.

Det er BIG’s hensigt at bygge et område, som bliver brugt hele året og ikke kun de få dage, hvor der er kampe på stadion. I bygningskomplekset vil der også været et 4.000 m2 Redskins-museum, og der vil være 9.000 m2 kontorer, klublokaler og træningsfaciliteter.

Se billederne af stadionet her.Det er endnu uvist, hvornår stadionet skal være færdigt, og der er heller ikke offentliggjort en endelig placering, udover at det vil være tæt på Washingtons centrum.

LÆS OGSÅ: Det nye København: 8 spetakulære bygninger der står klar i år

LÆS OGSÅ: Hypet i udlandet: Dansk vindue, der på få sekunder kan blive til en altan

L
ÆS OGSÅ: Samlerens guide: 11 lamper der ikke mister værdi

Se, hvad vi ellers skriver om: Design