Gastro

12. juli

Sådan skal den tømmes: 10 tips til russisk vodkakultur

Frederik Plum er indehaver af vodkafirmaet Den Klodsede Bjørn og spiritusforretningen Den Sidste Dråbe. Han har studeret litteraturvidenskab, hvor han skrev bachelorprojekt om Venedikt Jerofejevs roman Moskva-Petusjki – en bibel inden for druk – og speciale om singer-songwriter Vladimir Vysotskij, som han betegner som en bodegapoet, en slags russisk svar på John Mogensen. Her skænker Frederik dig en halv liter russisk drukkultur.

07. maj

Restaurantanmeldelse: Noma 2.0 er verdensklasse

Årets mest ventede restaurantåbning er en realitet. I midten af februar genåbnede Noma i nye lokaler på Refshaleøen med en menu, som frem til juni vil fokusere udelukkende på fisk og skaldyr. Vi hoppede i for at se, om Noma 2.0 har været ventetiden værd, og vi fandt et køkken, der kunne gå på vandet. Intet mindre!

19. april

Månedens restaurant: Restaurant Trio i Axel Towers

Trio, tredje udspil fra makkerparret Christian Aarø og Søren Selin, der i forvejen har to Michelin-stjerner og en gourmetbistro på samvittigheden. Med den bedste udsigt i Indre By har de med Trio lagt sig midt mellem de to øvrige restauranter i porteføljen, og nu er det inklusive ét stk. skybar.