search
Bliv Abonnent
Log ind
search
Mode
Kultur
Gastro
Sport
Livsstil
Podcast
Kontakt
profile
Vi fandt desværre ikke nogle resultater.
Bliv Abonnent
Log ind
Mode
Ure
Jakkesæt
Tendenser
Skæg
Frisurer til mænd
Kultur
Podcast
Film
Serier
Musik
Gadgets
Gastro
Drinks
Cocktail
Opskrifter
Restauranter i København
Restauranter i Aarhus
Sport
Fodbold
Cykling
Formel 1
Håndbold
E-sport
Livsstil
Interview
Portræt
Rejser
Sundhed
Træning
Karriere
arrow right
Samfund
arrow right
Humor
arrow right
Design
arrow right
Teknik
arrow right
Motor
arrow right
Emner
arrow right
Om
arrow right
Kontakt
arrow right
Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage
Gastro
11 julegaver til køkkenet, som vi ønsker os
Køkkengrej er næsten lige så godt som selve maden. Her får du 11 julegaveidéer til køkkenet.
Livsstil
10 ting, du ikke vidste, du stod og manglede
En blød stol, en stilren brødrister og otte andre ting, der kan give dig akut købetrang.
Livsstil
Redaktionens favoritter: 4 ting, vi bruger vores penge på i september
Her er fire ting, redaktionen ønsker sig eller lige har erhvervet sig. Bliv endelig inspireret.
Sommeravisen '21
Redaktionen anbefaler: 10 uundværlige ting til sommeren
Drinksglas, badekåbe, ismaskine, parasol. Sommerferie. Her er de 10 mest livsnødvendige ting, du har brug for, når du skal slænge dig på terrassen, i aktion i haven eller ned på stranden.
Livsstil
10 ting, du ikke vidste, du stod og manglede
Skulle det være noget med en rosé på æbler og solbær, en stol spundet i ren uld fra Færøerne eller en led karaffel? Her er månedens udvalg af grej, du ska' ha'.
Livsstil
10 ting, du ikke vidste, du stod og manglede
Skulle det være noget med en ATV, et koffeinholdigt morgenmadsprodukt eller en brandflot tea-pot? Her er månedens udvalg af grej, du ska' ha'.
Design
Fra start-up til trecifret millionselskab på fire år: Danske Reform laver designkøkkener til overskuelige priser
Det danske firma Reform udfordrer den etablerede køkkenbranche med designs til overskuelige priser og har indgået samarbejder med blandt andet BIG, Norm Architects og Muller Van Severen. Kunden køber indmaden …
Livsstil
10 ting, du ikke vidste, du stod og manglede
En støbejernspande, en Track Day-bil og en egyptisk (eller amerikansk) vidundercreme. Godt, der lige er blevet frigivet feriepenge.
Gastro
Nicolai Nørregaard: ”Jeg har en kæmpe svaghed for amerikansk barbecue-mad”
Den 41-årige køkkenchef og medejer af Kadeau-restauranterne om altid at have lyst til spareribs og bouillonsupper, sin foragt for kage og om en madrejse til Tel Aviv i Israel med Bo Bech, der tog røven på ham.
Gastro
Claus ”Røde” Christensen har været et ikon på den danske restaurantscene i 46 år: "Jeg stopper først, når jeg begynder at sjuske"
I 28 år stod Claus Christensen, bedre kendt som Røde Claus, over komfuret på Restaurant Gammel Mønt i København K. Men i 2018 valgte han at rykke teltpælene op og åbne restauranten Salon i de gamle Le Sommelier…
ANNONCE
Grej og gadgets i skarpt design
Fyld køkkenet med fede gadgets og smarte køkkenprodukter, der kan gøre dig til en bedre kok.
Samfund
Irma vil hjælpe små producenter og du kan være med
Nu kan du både støtte en god sag, og fylde køleskabet og køkkenskabene op med lækkerier.
Gastro
"Kokkene skal i marken og landmændene skal i køkkenet"
Skomager, bliv ikke ved din læst! Det er kokken Christian F. Puglisi, der er ude med idéen om, at der kan komme noget værdifuldt ud af at lade kokke og landmænd gå hinanden i bedene, om vi så må sige. Og kokken…
Gastro
Mit København: Mads Battefeld
Gastro har lanceret deres store københavner-special med en guide til byens 150 bedste steder. Her har vi også spurgt en række Københavnere, hvor de søger hen igen og igen. Her er det med kok og restauratør Mads…
Gastro
Mørbradshertugen: Sådan laver du Beef Wellington
Gør som John F. Kennedy og rul en saftig Beef Wellington, når du skal imponere vennerne lidt ud over det sædvanlige.
Gastro
Sådan laver du en perfekt komponeret pariserbøf
En pariserbøf har samme succeskriterium som en hotdog eller en burger. Alle ingredienser – surt, sødt, bittert, syrligt og umami – er uundværlige for den samlede smagsoplevelse, og de skal alle være med i hver …
vis mere